Story @ Vanha Kauppahalli

Eilinen potkaistiin käyntiin tosiaan herkulla aamupalalla. Olimme sopineet ystäväni kanssa aamupalatreffeistä ennen kaupungilla kiertelyä. Ongelmaksi meinasi nousta löytää paikka, josta saisi perus aamupalaa, ei siis brunssia. Brunsseja löytyy nykyään melkoinen määrä Helsingistä ja tuntuu, että ainakaan google ei meinannut löytää näille hyvää vaihtoehtoa. Brunssi ei kuitenkaan ole paras ennen kaupungilla pyörimistä, itselläni ainakin tapana vajota brunssin jälkeen pienoiseen ruokakoomaan 😉

En kuitenkaan antanut periksi ja sinnikkäällä googlettamisella löysin Vanhassa Kauppahallissa sijaitsevan Storyn. Story tarjoaa niin aamupalaa, kuin muutakin ruokaa ja meidän tarkoitukseemme se oli täydellinen. Aamupalalla tuli ihanasti mieleen kaikki yhteiset reissumme, joissa aina tärkein ateria on aamupala.

14%2009%2020_2170.jpg1-Desktop156.jpg14%2009%2020_2173.jpg14%2009%2020_2169.jpg

 

Joko tämä oli teille tuttu?

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Story @ Vanha Kauppahalli

  1. Oi, olen kuullut tästä paljon kehuja, mutten ole vielä ehtinyt itse testaamaan! Täytyykin lisätä syyskauden must-kohteisiin, näyttää nimittäin tosi viehättävältä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *