Syksyinen vaatehankinta

Löysin Second Female merkiltä niin ihanan neuletakin, että tämä oli yksinkertaisesti pakko tilata. Ensimmäinen syksyinen hankintani ja täydellinen sellainen syksyn kylmeneviin ilmoihin. Tykästyin hirmuisesti tämän pituuteen, sillä kaapista entuudestaan löytyvät neuletakit ovat tätä lyhyempiä ja aina olen kaivannut niihin lisää pituutta. Second Female oli myös uusi merkkilöytö ja tämä tanskalainen yksinkertaisia vaatteita valmistava merkki nousi heti suosikkien joukkoon.

 

1-Desktop155.jpg14%2009%2016_2157.jpg14%2009%2016_2159.jpg

 Malli on tämä, jos joku innostui (ja kyseessä ei ole mainoslinkki).

Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Syksyinen vaatehankinta

  1. En ihmettele, että ihastuit, tuo on juuri sellainen syksyinen neuletakki, johon on ihana kietoutua. Kaunis valinta! ♥

  2. Oi miten ihana! Juuri jostain vastaavasta olen haaveillut… ja just aamulla hain postista paketin missä tilaamani kolme vaihtoehtoa 🙂 Nyt pitääkin sovittaa ne äkkiä läpi ja tilata sitten tuo Second Femalen versio ellei noista mikään olekaan sopiva. Tuossa sun löydössä harmaan sävy on niin kaunis!

    1. No voi kiitos ihanuus! ♥ Tyylikkyydestä en nyt niin tiedä, mutta kovin yritän valita ajattomia vaatekappaleita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *