Aamuinen rutiini

Yksi aamujeni rutiini on samanlainen arkimeikki. Minulla on jo pidemmän aikaa ollut tietyt suosikit, mutta nyt olen löytänyt myös pari uutuutta, jotka ovat heti nousseet lemppareiksi. Nyt siis pitkästä aikaa listaa meikkisuosikeistani. Meikkien lisäksi on meikkipisteeni muuttanut eteisen peilien edestä tämän ihanan Smedbon valolla varustetun meikkipeilin eteen. Kääntöpuolella muuten viisinkertaisesti suurentava peili, ihan täydellinen kulmakarvojen nyppimiseen! 

 
14%2B09%2B08_2087.jpg
14%2B09%2B08_2094.jpg
14%2B09%2B08_2092.jpg
14%2B09%2B08_2091.jpg

 

Lumenen CC -sarja on yksinkertaisesti paras! Käytän sarjan meikkivoidetta, peitevoidetta sekä puuteria. Tämän tehokolmikon täydentää Joe Blascon voidemainen valoväri, joka peittää tummimmatkin silmänaluset. Ilman tätä en tulisi enää toimeen! Tämän jälkeen teen kasvoille varjostukset tuolla ”cheek brush” -siveltimellä ja Lumenen aurinkopuuterilla (mattapintaisella). Posket punaan myös Lumenella; Touch of Radiance -sarjan hennon vaaleanpunaisella sävyllä. Sitten siirryn uusimpaan suosikkiini; nimittäin Blueberry -sarjan kulmien muotoiluvahaan, jossa valmiina hyvä ruskea sävy. En yhtään tykännyt kulmien piirtämisestä / värittämisestä kulmakynällä, joten tämä vaha ei tule enää meikkipussistani poistumaan. Luomiin laitan nykyään vaaleanruskeaa tai vaaleaa sävyä, yksi hyvä paletti on tuo kuvassa oleva pitkäkestoinen luomiväripaletti, joka myös Lumenen Blueberry -sarjasta. Lopuksi vielä ripsiväriä, joka mieheltäni saama Lancomen Hypnose Star. Huuliin sipaisen vielä Lumenen Creme huulikiiltoa, jossa kauniin neutraali sävy.

 

*Tuotteet saatu yhteistyön puitteissa.

12 kommenttia “Aamuinen rutiini

 1. Voi että mä tarvitsisin tuollaisia luottotuotteita. Tuo kulmakarvojen muotoiluvaha kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyypä yrittää löytää itsellekin sopiva sillä minäkään en yhtään pidä siitä kynästä.

  1. Joo, kauan meni minullakin että nämä kaikki huiput tuotteet löysin! 🙂 Testaa ihmeessä tuota, siinä sellainen harjapää, jolla kulmat helppo muotoilla.

 2. CC -meikkivoide on minunkin lempparini, tykkään tosi paljon siitä kuultavasta ja raikkaasta ilmeestä, jonka se kasvoille jättää. Joe Blascon tuotteista kuulee paljon kehuja, ehkä pitäisi itsekin niitä testata : ). Itse luotan kulmakynään, mutta kulmat viimeistelen Lumenen värittömällä muotoilugeelillä, loistava tuote sekin.

  1. Sanos muuta! Silti se peittää ihon virheitä, vaikka onkin raikas lopputulos. Tuo ruskea kulmavaha siis vastaava tuote sille geelille, mutta tässä vain väri mukana 🙂 JB:tä suosittelen todella kokeilemaan!

 3. Hei!<br />
  <br />
  Olipas hyviä vinkkejä itsensä ehostamiseen. Minullakin oli jsskn vaiheessa tuollainen kulmavaha, mutta se kutitteli jollain tavalla laittamisen jälkeen ja luovuin siitä. Täytyisi kokeilla uudelleen, jos vaikka koostumusta olisi muutettu.<br />
  <br />
  Tuo peili jäi kiinnostamaan minua ja kokeilin linkkiä sekä mm. K-Raudan sivustoja, jolla jälleenmyyjien oletettiin olevan, mutta en löytänyt tuotetta? Mistä hankit ihanuuden?

  1. Täytyypä kokeilla uudelleen tuota vahaa, sillä nyt vain harjailen aamulla karvat jonkinlaiseen ojennukseen. <br />
   <br />
   Kiitos, kun löysit peilin.

  2. Joo tällä jää paljon kulmakynää luonnollisempi lookki :)<br />
   <br />
   Eipä kestä, mielelläni näistä aina vinkkailen ja autan minkä pystyn!

  1. Moikka Kaima! Peili on ihan huippu, kaikki Smedbon jälleenmyyjät löydät täältä: <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.smedbo.fi/Retailers.aspx&quot; target="_blank">http://www.smedbo.fi/Retailers.aspx</a><br />
   <br />
   Kun en tiennyt missäpäin asut, niin tuolta kannattaa lähteä etsimään 🙂 Yllä olevalle kommentoijalle laitoin myös linkkiä NetRautaan, josta peilin saa tilattua : <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netrauta.fi/meikkipeili-outline-led-valolla-5-kertainen-suurennos-paristokayttoinen?&quot; target="_blank">http://www.netrauta.fi/meikkipeili-outline-led-valolla-5-kertainen-suurennos-paristokayttoinen?</a&gt;

 4. Etsin miljoonilta sivuilta tuollaista peiliä ja enkös löytänyt sattumalta tien tännekin. 😀 Onko kuinka voimakas ledi? Pärjääkö hämärässäkin hyvin tuolla valolla pakkeloida? Haluaisin sellaisen super kirkkaan.

  1. Moikka muru! Ledi on melko voimakas, mutta jos ihan pimeässä yrittää pakkeloida tuon kanssa, pitää mennä aika lähelle peiliä. Tokio varmaankin kirkkaampi ledi taas sokaisisi aamulla väsyneet silmät ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *