Makuuhuone inspiraatiota

Hiphei, miten teillä menee? Pikku tauko tuli, sillä sunnuntaina minulle iski pieni tauti päälle ja maanantai menikin täyskoomassa. Eilen sitten palattiin arkeen ja varsin ihanaan sellaiseen. Pääsin ihan liian pitkän tauon jälkeen takaisin ratsastamaan ja voi, kuinka kivaa se onkaan! Tai no, kroppa aika hajalla.. Hyvä, että kävelemään pääsen! Kuinka niin rapakunnossa. No tästä tämä taas lähtee syksyn myötä käyntiin. PowerJoogaankin ilmoittauduin, en malta odottaa!

Makuuhuoneinspiraatiota löysin Apartment 34 sivuilta. Ylemmässä kuvassa harmaa betoniseinä on aika kiva. Nyt kun mies on päättänyt makuuhuoneen maaliksi harmaan (taistelin beigen puolesta), niin pitää oppia ihastelemaan harmaata. Alemmassa kuvassa pikkuruiset yöpöydät on todella kivat ja henkevät, juuri jotain tuollaista ilmavaa etsitään.

white-bedroom-via-apartment-34.jpg
38cf37ef7013e9ca7eda335d5428106e.jpg

Lisää makuuhuoneinspiraatiotani voit kurkata Bedroom -kansiostani Pinterestissä.

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Makuuhuone inspiraatiota

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *