Purjehtimassa Lindingössä

Takana eilinen ihana päivä Ruotsissa. Meillä oli purjehduskilpailut Lidingön kauniissa maisemissa ja voi, että kuinka hauskaa sitä olikaan. Edellisestä purjehduskerrastani on pieni ikuisuus ja olen aina tyytynyt matkustajan rooliin. Nyt kuitenkin oli sen verran tosi kyseessä (pitihän sitä nyt yrittää päihittää ruotsalaiset joukkueet), että koko tiimi joutui hommiin. Meitä oli 12 veneellistä porukkaa, joista vain kaksi suomalaista tiimiä. Lopputuloksena meidän tiimi päätyi koko kilpailussa 2. sijalle, johon olimme todella tyytyväisiä. Ilma oli mitä ihanin, ei sateista tietoakaan, vaikka kovasti niitä lupailtiin. Nyt on kädet hieman hellinä köyden vetämisestä sekä tuskin mustelmiltakaan säilyin siinä tohinassa, kun vaihdeltiin kiireessä veneen toiselta puolelta toiselle köysiin kompastellen. Välillä vene näytti kaatuvan ja roikuimme toisella laidalla painoina. Kuulostaa pelottavalta, mutta oli kyllä hauskinta koskaan!

Kuva%203.jpgKuva%202.jpg1-Desktop150.jpgKuva%204.jpg

Ihanaa viikonloppua sinne! Meille tulee pieni suloinen poika yökylään, ketä täällä jo innolla odotellaan. 

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Purjehtimassa Lindingössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *