Canvas-taulu

Minun on pitänyt häistämme saakka tilata jostain kuvastamme canvas-taulu. Olinkin todella iloinen, kun PhotoBoxilta lähestyttiin minua yhteistyöehdotuksen kera. Sain tilata heidän kauttaan tämän upean canvas-taulun, joka pääsi tauluhyllylle makuuhuoneeseemme. PhotoBoxilta tilaaminen sujui todella helposti. Asiakastilin luominen oli nopeaa ja mielestäni heidän sivujaan oli helppo käyttää. Valokuvatuotteita heillä on laidasta laitaan ja koko valikoiman löydät osoitteesta: www.photobox.fiimp?type(inv)g(21059286)a(2042464).

Mukavamman tästä yhteistyöstä teki se, että myös te pääsette tilaamaan ilmaisen canvas-taulun PhotoBoxilta. Tarjous on voimassa vain uusille PhotoBoxin asiakkaille. Saat ilmaisen canvas-taulun 20×30 cm (19.95€) tai saman suuruisen alennuksen suuremmasta taulukoosta. Toimituskulut (7.90€) eivät kuulu tarjoukseen. Tilauksen pääset tekemään täältä.

14%2008%2016_2051.jpg

 

PhotoBox julkaisi myös juuri iPhone ja iPad-sovelluksen. Sovelluksella voi luoda helposti ja nopeasti seuraavia: digikuvat, canvas-taulut, julisteet, suojakuoret, kuvamukit, avaimenperät jne. Lisätä kuvia Facebook, Instagram, Dropbox tai Google+ -tileiltä suoraan sekä iPhonesta / iPadista . Kuulostaa ihanan helpolta!

Sovelluksen kautta saa 30% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. Tarjouskoodi : FIAPP30.          PhotoBoxin sovellussivulle täältä: http://www.photobox.fi/app

 *Yhteistyössä PhotoBox

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Canvas-taulu

  1. Miten kiva yhteistyö ja että vielä muutkin saa ilmaisen taulun ♥ Olen kyllä tilannut aikanaan jonkin verran paperikuvia tuota kautta, joten en ole uusi asiakas. Ehkä mies olisi 😉 Hääkuvista saa niin kauniita canvas-tauluja ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *