Inspiraatiota työhuoneeseen

Uudessa kodissa meitä odottaa kauan haaveena ollut työhuone. Olen kerännyt pidempään jo Pinterestiin inspiraatiokansiota työhuoneista ja työpisteistä ja pian pääsen vihdoin näitä suunnitelmia toteuttamaan. Ajatuksissa on pukkijaloilla seisova työpöytä, jossa pöytälevyn virkaa saisi toimittaa lasilevy. Olen miettinyt, joko HAY:n tai sitten ihan Ikean pukkijalkoja, jotka ovat kauniin kapoiset. Ikean pukkijalat ylemmän kollaasin isossa kuvassa mustina ja alemmassa kollaasissa valkoisina vasemmalla ja oikealla kuvassa taitaa olla HAY:n pukkijalat. Valkoiset ovat ne, jotka ajattelimme meille hankkia.

1-Desktop148.jpg1-Desktop149.jpg

Kaikkien kuvien alkuperäiset lähteet löytyy täältä.

 

Minkälaisia työpisteitä teillä on, tai onko kokemusta pukkijaloista?

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Inspiraatiota työhuoneeseen

  1. Todella kauniita inspiskuvia oletkin löytänyt! 🙂 Meillä on työpisteellä Ikean valkoiset pukkijalat ja tasona vielä toistaiseksi kaapin ovi (pitäisi vaihtaa, kun vaan saisi aikaiseksi:) ja kovasti olen tykännyt noista jaloista. Vaativat mielestäni vain tarpeeksi pitkän pöytätason, jotta eivät tule liian liki toisiaan (sekä käytännön, että yhtä lailla estetiikankin vuoksi).

    1. Kiitos 🙂 Ihana kuulla, että olette olleet tyytyväisiä noihin pukkijalkoihin! Ja kiitos pöytälevy vinkistä ♥

  2. Hih, mites sattuikaan. Meillä on just sellanen lasilevyllä ja HAYn jaloilla 😉 Hyvin on toiminut! Pitäisi tehdä postaus…tosin sitä ennen lienee fiksua siivota pöytä!

    1. Ooh, muistelinkin, että jossain ahkerasti seuraamassani blogissa olin tuon nähnyt, mutta en vain löytänyt kenen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *