Zalando alennuskoodi

Sain Zalandolle alekoodin, jonka innostamana keräsin muutamia kivoja asukokonaisuuksia heidän valikoimistaan. Itse kuulun siihen (harvinaiseen) porukkaan, kuka tykkää syksystä ja pimenevistä illoista. Tästä syystä olenkin aina innoissani, kun saan kaivaa syysvaatteista taas kaapista esiin hellevaatteiden tilalle.

1-Desktop145.jpg

Viitta, Farkut, Ballerinat, Pusero

1-Desktop144.jpg

Raitaneule, Trenssi, Filippa K Farkut, Ballerinat

 

1-Desktop146.jpg

Neule, Farkut, Ballerinat

 

1-Desktop147.jpg

Nilkkurit, Kotelomekko, Trenssi, Sukkahousut

 

Nyt siis koodilla SKBACKSC saa -10% alennuksen tilauksesta.

 

 *Etu on voimassa 24.08.2014 asti | Tilauksen vähimmäisarvo 75,00 € | Koskee Zalando.fi-verkkokaupan tuotteita | Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljettuja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | Etukoodin voi käyttää vain kerran.

Sisältää mainoslinkkejä. Kuvat Pinterest

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *