Italian ostoksia

Italiassa yritin ostella kohtuudella ja onnistuin siinä ainakin omasta mielestä hyvin. Mainitsinkin jo, että nahkatuotteita kannattaa tuolta saapasmaasta hamstrata ja tässä omia nahkaostoksia. Olen halunnut jonkun merkittömän laadukkaan laukun ja nyt sellainen löytyi. Työasuihin olen kaivannut kapeaa vyötä ja päätin hankkia sellaisen kahdessa värissä. Nahkahanskat olivat myös Firenzessä edullisia ja nämä mustat ihanan pehmoiset hankin talvea varten. Mies jättää kellon ja sormuksensa aina minne sattuu ja hänelle hankimme tuon kivan alustan nyt sitä varten, että jatkossa ne löytyisivät helpommin (kysyykö muiden puolisot aina, että minne taas siivosit sen ja sen)…

kuva-6.jpg

Massimo Duttilta ostin lisäksi housut ja kauluspaidan töihin. Joten aiempiin reissuihini verrattuna olivat shoppailut todella vähäisiä! Tämän päivän agendalla olisi taas siivota vaatekaappia syksyyn ja kerryttää kirppikselle taas tavaraa.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *