Illallisella

Ensimmäisenä iltana lomallamme rakkaat miehemme yllättivät meidät vaimot täysin upealla illallisella Villallamme. Olimme siinä mukamas taksia odottelemassa, kun meidät tultiinkin ohjaamaan Villan upeaan saliin, jossa pöytä oli valmiina meitä varten. Tuntui todella kuin olisi ollut huippu ravintolassa syömässä vain omalla seurueella, täydellistä! Söimme herkullisen neljän ruokalajin illallisen, jonka jälkeen masu olikin melkoisen täynnä! Annokset eivät todella olleet miniatyyreja, päinvastoin 😀 Instagramiin(@placefordreams) laitoinkin silloin heti tämän kuvan kauniista näköalasta ja Talo Italiassa postauksesta näkyy myös muutama kuva illasta.

Kuvankaappaus+2014-7-29+kello+19.42.51.p

Viimeiselle illalle halusimme vastaavan kokemuksen, joten päätimme pyytää ihanalta isäntäpariskunnalta uutta illallista. Eipä todella ollut huono idea, nämä kaksi illallista olivat ehdottomasti lomamme parhaat! Viimeisenä iltana jäimme vielä mieheni kanssa kuuntelemaan Pistoia Bluesissa soittavaa Arctic Monkeysia ulkosalle. Musiikki kaikui juuri sopivasti tuonne talolle saakka 🙂 

IMG_5509.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *