Huh hellettä

Huh hellettä! Viikonloppu on sujunut hujauksessa; lauantaina kävimme Porvoossa ja tämä sunnuntai meni siivoillessa. Menee ihan urheilusta tuo imurointi ym, sen verran hiki virtaa tällä helteellä siivotessa 😉 Paras kaverini on näinä päivinä ollut tuuletin, siirtelen sitä kotonamme aina huoneesta toiseen oloa viilentämään 😀 Porvoossa onneksemme monissa liikkeissä on ilmastointi, muuten sai turvautua vesipulloon sekä jäätelöön viilennyksessä. Ihana kesä! Harvoin saa Suomessa nauttia näin lämpöisistä säistä, joten nyt on nautittava täysin siemauksin ennen tulevia syyssateita.

Miten siellä on vietetty hellepäiviä? 

IMG_5249.jpg

 Kuva reissultamme Chiantin maisemista.

 

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Huh hellettä

  1. Joo, täälläkin halataan paras ystävämme tuuletinta.. Ja onnekis ostimme pari vuotta sitten ison mallin tuuletin. Auttaa hyvin- tai aika hyvin. Yöt ovat silti kyllä piina. Kävin Ikeassa viikolla ja huomasin että ihmiset ilmeisesti olivat tullet viilentymään sinne..

    1. Öitä en minäkään varmasti nukkuisi ilman tuuletinta! Haha, itseasiassa yksi ystäväni kehui juuri Ikean ilmastointia :))

  2. Täällä myös ollaan parhaita kaveruksia tuulettimen kanssa! Roudaan tuuletinta aina sinne, minne menenkin: sohvan nurkassa istuessani, nojatuolissa ollessani ja makkarissa nukkuessa. Onni on Dysonin lattiatuuletin, jonka voitin puolitoista vuotta sitten 😀 Ja vaikka onkin tuskaisen kuuma (hiki alkaa valua välittömästi, jos tuuletin ei puhalla kasvoille) niin nautin selkeästi enemmän kesästä kuin pariin vuoteen, sillä aiemmin kotona oli niin kuuma, että se sai inhoamaan aurinkoisia kelejä. Nyt kun sisällä saa olla vähän enemmän rauhassa niin pystyy taas kesästä nauttimaankin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *