Rannat Toscanassa

Kävimme lomallamme Viareggion sekä Vadan (Livornossa) rannoilla ja ei todella tarvitse miettiä, että kumpi oli suosikkini. Viareggio oli todella rivieran tyylistä pitkää rantaviivaa, jossa värikkäät aurinkovarjot ja -tuolit täyttivät rannan. Viareggio on täynnä kyllä toinen toistaan kauniimpaa pastellitaloa, mutta rantana Vadan ”Spiagge bianche” voitti 6-0.

IMG_5162.jpg
IMG_5008.jpg
IMG_5015.jpg
IMG_5142.jpg

1&4 Spiagge bianche, 2&3 Rantapäivän asu ja Viareggion talomaisemaa

5 kommenttia “Rannat Toscanassa

  1. Oi, mitä maisemia! &hearts; Viareggiossa olen itsekin ihastellut taloja ja rantaa, mutta Vada on kaunis uusi tuttavuus. 🙂 <br />
    <br />
    Kivaa viikonloppua!

  2. Ihania biitsikuvia 🙂 Poikaystävä on Firenzen läheltä kotoisin ja tuolla suunnilla ollaan liikuttu myös, Viareggiossa lähinnä. Vadaan en ole päässyt, perheensä oli siellä lomaa viettämässä viime viikon ja kuvia tuli siihen malliin että kai sinne pian on päästävä. Ihan kauhea Italia-ikävä tulee kun katsoo kuvia ja lukee blogeista juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *