Talo Italiassa

Tässä muutamia kuvia talosta, jossa asuimme lomamme ajan. Talo sijaitsi Toscanan alueella kaupungissa nimeltä Pistoia. Huoneistomme oli parempi, kuin osasin etukäteen kuvitella ja kaikinpuolin toimiva myös sijaintinsa puolesta. Meitä oli siis reissussa 4 aikuista ja yksi 1,5v pikkumies. 

Parasta taisi olla lyhyt ajomatka minne ikinä halusimmekaan mennä. Meillä oli tosiaan auto vuokrattuna koko loman ajan ja joka päivä sille tulikin käyttöä. Myös minä ajoin autolla tuolla ja oli kyllä helpompaa, kun uskoisi 😉 Viime Italian reissullamme mies ei nimittäin päästänyt minua lainkaan rattiin. Itse Pistoiassa kävimme vain muutaman kerran syömässä, sen verran reissut veivät muihin kaupunkeihin. Oli kuitenkin mukavaa, että kaupat ym löytyivät ihan läheltä.

1-Desktop124.jpg1-Desktop122.jpgIMG_4931.jpgIMG_4905.jpgIMG_4909.jpg1-Desktop123.jpgIMG_5524.jpgIMG_4863.jpgIMG_5494.jpgIMG_5509.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *