I´m back

Takaisin ollaan koneen ja blogin ääressä. Italiassa vierähti aika todella nopeasti ja konetta ei lomalla todella kaivattu 😉 Tänään kotiuduttiin vielä mökkimaisemista, joten pitkästä aikaa ollaan kotona (ihanaa!). Sanonta home sweet home ei todella ole turha, itselle ainakin on aina ihanaa päästä takaisin omiin nurkkiin pitkien reissujen jälkeen. 

Turha varmaan myös sanoa, että lomamme oli ihana! Toscana ei todella tuottanut pettymystä ja kameraan on kertynyt paljon kuvia, joista muutamia latailen tännekin. Onneksi täällä suomessakin nyt helteet hellineet lomailijoita. Saattaa olla, että muutama rantapäivä mahtuu lomaan vielä täälläkin.

IMG_5415.jpg

Loma asua // Paita ja Shortsit Zara // Sandaalit Espanjasta // Aurinkolasit RayBan // Laukku Mulberry //

 

 

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “I´m back

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *