Sääret kesäkuntoon

Olen kirjoittanut aiemmin joistain rutiineistani, kuten kuivaharjauksesta ja mitä tulee säärikarvojen poistoon, käytössäni on tällä hetkellä Braunin Silk-épil 7 (myyntipaketteihin tulee nykyään melko mielenkiintoinen kasvoharjakin mukaan, jota ei vielä tuossa omassa vanhemmassa versiossani ollut). Nyt kokeilin muuten myös kylmävahaliuskoja, jotka toimivat ihan kivasti! Kuivaharjauksen ja suihkun jälkeen olen levittänyt säärille saamaani No7 Smooth&Improve täsmähoitotuotetta, jonka ihanat hierontakuulat levittävät voiteen tasaisesti ihoon. En tiedä kuinka paljon uskon vastaavien voiteiden auttavan itse pirulaiseen, selluliittiin, mutta ainakin näistä jää kauniin sileä ja tasainen iho. Hierontakuulien ansiosta tällä voiteella saa aikaiseksi ihanan spa -hetken omassa kylpyhuoneessa ja lopputuloksena kaunis ja sileä iho.

1-Desktop116.jpg14%2006%2022_1696.jpg

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Sääret kesäkuntoon

  1. Tuota täsmähoitosarjaa tekis mieli testata! Ja kuivaharjauskin on pitänyt aloittaa jo aikoja sitten, pitää varmaan lukasta tuo sun postaus siitä, jos vaikka sais nyt aikaseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *