Loma!

Moikka ihanaiset! Täällä ollaan yhtä hymyä, sillä nyt minullakin alkoi loma 🙂 Ollaan kyllä keskusteltu töissä, että ei ole ollut sitä normaalia ”pakko päästä lomalle” tunnetta, kiitos näiden säiden. Kun katsoo ulos työhuoneen ikkunasta ja näkee pelkkää vesisadetta, ei haittaa istua toimistolla. Me ollaan bookattu matka Italiaan, jossa pitäisi olla jo sääennusteiden mukaan todella helle. Melko varmaa aurinkolomailua siis. Aurinkorasvat ja kesävaatteet matkalaukkuun ja menoksi.

Vinkkejä Toscanan alueelle otetaan mielellään vastaan!

14%2007%2003_1796.jpg14%2007%2003_1802.jpg

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Loma!

  1. Oikein kivaa ja rentouttavaa lomaa! Viimeistään varmasti siellä Italiassa pääset nauttimaan auringosta toden teolla : ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *