Mökkielämää

Oltiin viikonloppuna mökkeilemässä miehen perheen kanssa ja viileistä ilmoista huolimatta oli aivan ihanaa päästä rentoutumaan kauniisiin järvimaisemiin. Mökillä on aina niin rentoa, tiukat vaatteet vaihtuvat verkkareihin, terveelliset ruoat grilliherkkuihin ja nauru raikaa niin, että vatsalihaksiin sattuu 🙂 Meidän koira rakastaa tähystää mökin terassilla ja kuunnella luonnon ihmeellisiä ääniä. Kyllä on tätä kaveria väsyttänytkin, ei ole muuta, kuin nukkunut nyt pari päivää. Pääsin minäkin jopa talviturkistani vihdoin! Seuraavaksi pulahdankin sitten Toscanassa uima-altaaseen.

IMG_4760.jpgIMG_4785.jpgIMG_4769.jpg1-Desktop111.jpgIMG_4797.jpg

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Mökkielämää

  1. Kauniita kuvia ♥. Varsinkin tuo kuva teidän koirastanne on super ihana, näyttää aivan pieneltä ketunpoikaselta : ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *