Instaweek

Moikkamoi. Palattiin hetki sitten mökkeilemästä ja huomenna edessä on viimeinen työviikko ennen lomaa ja starttia Italian lämpöön. Aika kyllä rientää todella vauhdilla, ei uskoisi, että ensi viikolla on jo heinäkuu, kun ei tämä kesä tunnu edes vielä alkaneen.

Tässä viikkoani Instagram -tilini kautta 🙂

1-Desktop108.jpg

//Jäätävät säät saivat minut kaivamaan Acnen Canada huivini esiin//Olen palannut pitkän tauon jälkeen takaisin tenniksen pariin ja olen tästä todella innoissani // Lumenelta tuli ihana kesätervehdys, tämä sävy sopii täydellisesti ruskettuneen ihon kaveriksi // Meidän rakas on kova poika nukkumaan //

1-Desktop109.jpg

//Perjantaina saavuttiin kauniisiin mökkimaisemiin // Lauantai aamuna herätys ei olisi voinut olla kauniimmissa maisemissa // Rentoa elämää mökillä// Kotimatkalla käynti Zoom Designissa, miten tämä ihanuus on voinut mennä minulta ohi! Ostoksista esittelyä myöhemmin//

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Instaweek

  1. Musta tuntuu, että mun täytyy kans varata loppukesäksi Italian reissu. En vaan kestä enää, pakko päästä sinne 😀 Oivoi, olis niin paljon näkemisen arvoisia paikkoja, jossa kamera varmaan ylikuumenis kaikesta kuvaamisesta. Ootan jo sun kuvia teidän reissusta ♥ ♥ En kestä!

    1. Nojoo! Voin kuvitella, että muistikortti täyttyy hetkessä noissa maisemissa ♥ Sun pitää ehdottomasti myös päästä tuonne, voih kuinka kauniita kuvia siltä reissulta syntyisikään!! 🙂 Harkitsen vakavasti läppärin ottamista reissuun, jotta saisi kuvia reissun aikanakin blogiin ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *