Detox voittaja

Täällä on vietetty aikaa muualla, kuin koneen ääressä viimepäivät, joten tämä arvonta jäi suorittamatta. Nyt kuitenkin sain syötettyä kommentit random.org: iin ja voittajaksi sieltä arpoutui: MINNA P!

IMG_1553.jpg

Kuvankaappaus%202014-6-17%20kello%2019.5

Minnalle ja miksi ei muillekin tiedoksi, että detox todella auttaa vetämättömään oloon! Ihan tästä omasta kokemuksesta voin sanoa, että energiatasot ovat pilvissä kuurin sekä terveellisemmän ruokavalion jäljiltä 🙂 Olisin luullut, että ilman kahvia väsymys valtaa, mutta ruokavalion muutos taas auttaa pitämään energiat yllä, sitä jaksaa paljon paremmin, kuin olisin uskonut! Kahvia olen juonut pienen kupin nyt muutamana päivänä, mutta ilmankin pärjäisin helposti. Olen huomannut makuaistieni olevan myös paljon terävämmät nyt, maistan esimerkiksi suolan ym mausteet paljon vahvemmin ja näin ei tule lyötyä niitäkään liikaa annoksiini. 

Minna P; kurkkaa siis sähköpostisi 🙂

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *