Detox ruokaa

Nyt, kun blogissani on vielä käynnissä Detox arvonta, niin ajattelin jakaa teille yhden detox -kelpoisen reseptin. Tätä teen usein ilman mitään kuurejakin, niin herkullista tämä nimittäin. Pinaatti-cashewpähkinäsalaatti on yksi suosikeistani. Olen yrittänyt pidempään jo ujuttaa perussalaatin joukkoon pinaattia, mutta haasteita on ollut, sillä mies ei sitä omalle lautaselleen halua 😉 Pinaatti sisältää paljon rautaa, jota tarvitsevat varsinkin naiset kuukautisten aikaan, paljon treenaavat sekä varsinkin me, ketkä ei olla niin lihan perään (en siis ole kasvissyöjä, mutta voisin hyvin elää ilman lihaa) sekä maitotuotteita paljon kuluttaville. Yksi hyvä pinaatissa kesäaikaan on myös se, että siinä on paljon beetakaroteenia. 

 

14%2005%2013_0958.jpg

Salaattiin tarvitset (2 annosta):

1dl valkoista kvinoaa

40g tuoretta babypinaattia

1 omena (alkuperäisessä reseptissä 1 kypsä mango)

kourallinen suikaloituja sokeriherneitä

1 suikaloitu salaattisipuli

1/2 pieni punainen chili hienonnettuna

1/2 limetin mehu

2rkl tuoretta korianteria

1dl (maustamattomia) cashewpähkinöitä

Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja laita kvinoa kulhoon. Sekoita joukkoon pinaatti. Kuori ja paloittele omena/mango ja lisää kulhoon. Lisää sokeriherneet, salaattisipuli, chili, limettimehu ja korianteri sekä sekoita hyvin.

Alkuperäinen resepti peräisin samasta kirjasta, kuin se herkullinen mysli, josta vasta kirjoittelin 🙂

14%2005%2013_0959.jpg

Rakastan tätä yli kaiken! 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *