Tasseli

Olen kovasti hillinnyt itseäni sisustusostosten suhteen, sillä olemme vahvasti päättäneet, että tänne vanhaan kotiin ei ostella turhuuksia. Kaikki ostokset on maltettava jättää uuden asunnon valmistumiseen (vaikeaa!). Pieniä hankintoja on kuitenkin kaikesta huolimatta tullut tehtyä, joista tässä yksi; Tasseli! Olemme suunnitelleet suuren astiakaapin ostamista, sillä meillä on täydet sarjat astiastoista ja uudessa kodissa taas keittiössä nykyistä vähemmän säilytystilaa. Ratkaisu on siis jokin upea ja iso astiakaappi. Astiakaappiahan ei vielä ole, eikä uutta kotiakaan. Kuitenkin olen jo visioinut astiakaapin oveen roikkumaan kauniin tasselin (kuinka niin menen asioiden edelle), hups. En vain voinut vastustaa Barcelonan Zarassa tätä tupsua. Ennen muuttoa tupsu pääsikin kaunistamaan makuuhuonettamme.

14+06+01_1500.jpg
 

2 kommenttia “Tasseli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *