Detox ja arvonta!

Minulla on ollut tässä keväällä energiat ihan vähissä ja ihon kuntokin mennyt taas huonompaan suuntaan. Lomalla sain onneksi ladattua akkuja ja olo hieman piristyi. Silti se aamuinen herätys 6.00 väsyttää vain aamusta toiseen. No näinhän tämä ei voi jatkua, joten asialle on todella jotain tehtävä. Olinkin onnellinen, kun sain yhteydenottoa Harmonialta, ketkä kyselivät haluaisinko testailla 20 päivän kuurin MethodDraine Detoxia sekä Fructolax hedelmäkuutioita.

Detox ei suoranaisesti siis ole laihdutuskuuri, vaan elimistön puhdistuskuuri. Elimistö saattaa kaivata puhdistusta juuri väsymyksen, elottoman ihon tai toimimattoman ruoansulatuksen takia. Itselleni kaikki elämäni aikana tehdyt Detoxit ovat olleet aina pääasiassa ihon kunnon parantamista ajatellen. Kuitenkin muuttaessa ruokavaliotaan terveellisempään, usein myös muutama kilo lähtee.

Hieman omia kokemuksia kuurista. Valitsin makuvaihtoehdoista Persikka-Sitruunan, joka oli hyvä valinta! Juomaa on helppo hörppiä päivän aikana, kun sen maku ei töki liikaa. Minulla meni muutama päivä ennenkuin aloin huomaamaan juoman vaikutuksia, mutta nyt kun kuuri lähenee loppuaan olen huomannut vaikutuksia. Olo on ollut paljon energisempi ja olen taas palannut lenkkipoluille.

14%2006%2005_1496.jpg

Saan arpoa myös teille yhden seitsemän päivän Detox Express -kuurin. Voitte myös tilata itsellenne halutessanne Fructolax-näytteen suoraan linkistä: http://adobe.ly/1lzDOJC. Tässä hyvä kuuri esimerkiksi juhannuksen jälkeen 😉 Jos tulee grilliruoasta ähky, niin pieni kevennys ja elimistön puhdistus tekee aina hyvää!

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin sähköpostiosoitteesi kera 14.6 mennessä. Aikaa osallistua siis tasan viikko 🙂

*Yhteistyössä Harmonia Life Oy

Elina / Place for Dreams - -

41 kommenttia “Detox ja arvonta!

 1. Fructolax onkin tutti tuote mutta pientä kevennystä että pääsis bikinikuntoon vois olla ihan paikallaan. Mukana arvonnassa.

 2. Oi, olisipa mukava päästä kokeilemaan tuota kuuria tähän omaan väsymykseen. Yhdellä arvalla kokeilen onneani!!!

 3. Kummallinen kevätväsy muuttumassa kesäväsyksi. OIlen kerran ollut detox-kuurilla, ja silloin kyllä nosti vireystilaa ihan selkeästi. Mukana siis..

 4. Olen halunnut kokeilla jotain detox-kuuria mutta kun ei ole tiennyt, että mikä niistä kaikista olisi hyvä. Josko tästä saisi hyvän startin pieneen painonpudotukseen tai ainakin suurimman pöhnän pois. Tämä voisi siis toimia hyvänä alkumotivaattorina/ sysäyksenä skarppaamaan.<br />
  <br />
  Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

 5. Hmmm…enpä ole ikinä ennen kokeillut, mutta testaisin tuotetta kyllä mielenkiinnolla! Mukana siis arvonnassa! 🙂

 6. Ehdottomasti mukana! Itsellä menossa laihiskin parasaikaa ja olen monesti miettinyt noita Detox kuureja. Olisi tosi kiva kokeilla 🙂

 7. En ole aiemmin kokeillut, mutta terveellisempään suuntaan ruokavalio olisi hyvä saada, joten kiinnostavaa olisi kokeilla.

 8. Paljon olen kuullut hyvää näistä detox kuureista, mutta ikinä ei ole kuitenkaan tullut itse moista ostettua. Juurikin tähän väsymykseen ja huonoon ihoon haluaisin tätä kokeilla, josko niihin apua saisi 🙂 Mukavaa kesää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *