Laivavierailulla

Perjantaina oli oikein mukava päivä, sillä pääsin tutustumaan Celebrity Eclipse laivaan. Odotukseni laivan suhteen oli sellaista perus risteilijän tasoa, mutta voi apua, kuinka sitä olinkaan väärässä. Tämä luksusluokan risteilijä oli täysin eri planeetalta! Päivän aikana puhuimmekin, että laiva on, kuin viiden tähden hotelli, joka vain seilaa merellä paikasta toiseen antaen lomailijalle upean elämyksen vaihtuvissa maisemissa. Mukanani ihastelussa olivat Hanna ja Adalmina, joista jälkimmäiselle iso kiitos vielä kuvausavusta. Päivän aikana saimme tutustua laivan tiloihin sekä pääsimme myös nauttimaan upeaa lounasta. 

Laivan tilat ovat tosiaan todella upeat ja omia suosikkejani olivat tietty allasalueet, spa, kuntosali sekä upea ravintola, jossa lounastimme. Risteilyllä ruoat kuuluvat hintaan, joten niistä ei tarvitse tuolla huolehtia. Ravintoloiden suhteen laivalla löytyy vaihtoehtoja aina fine diningista buffettiin. Tekemisestä ei varmasti ole laivalla myöskään pulaa, sillä yllä mainittujen lisäksi löytyy tiloista upea teatteri. Meillä miehen kanssa lomaillessa on aina aamut aikaa, jolloin mies haluaa nukkua ja minä olisin jo menossa. Laivan tiloissa kävellessä ajattelinkin, kuinka tuolta löytyisi meille aamuvirkuille paljonkin tekemistä, kun puolisot vielä nukkuvat 🙂

Vierailun jälkeen aloinkin unelmoimaan Karibian risteilystä!

 

14%2005%2030_1353.jpg14%2005%2030_1277.jpg14%2005%2030_1294.jpg14%2005%2030_1301.jpg1-Desktop97.jpg1-Desktop96.jpg14%2005%2030_1311.jpg14%2005%2030_1307.jpg1-Desktop95.jpg1-Desktop100.jpg

Menu; Creamy Salmon Rillette, Garden Fresh Salad,

Cedar Plank Grilled Cobia ”Black Salmon”, Chocolate Cake

1-Desktop99.jpg1-Desktop98.jpg

Royal Caribbeanin sivuilta kannattaa käydä kurkkaamassa lisätietoja risteilyistä.

Kiitos vielä kutsusta ja mukavasta päivästä koko poppoolle 🙂

Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Laivavierailulla

 1. Mä en yleensä viihdy laivoilla ihan vain kammottavan merisairauden takia, mutta tuo paatti näyttää siltä, että siellä ei muuta voisi kuin viihtyä! 🙂

 2. Kylläpä oli upeat puitteet, eipä kyllä heti edes uskoisi, että laivassa ollaan – hurjaa.<br />
  <br />
  Olen meinannut monesti kysyä sinulta, mutta en ole vain viitsinyt. Kysyn nyt…Onko sinulla aivan oma väri tukassasi? Tukkasi on nimittäin niin upea ja ihanan vahva. Mietin tässä juuri itse oman tukan värjäämistä vaaleaksi, mutta tuo värjääminen hieman arveluttaa, jos tukka kärsii tuosta vaalennuksesta (nyt punainen).<br />
  <br />
  Näin siis sujuvasti eksyin upean laivaristeilysi sivujuonteita pitkin hiuksiin…

  1. Moikka Minde, kiva kun jätit kommenttia :)<br />
   <br />
   Voikun olisikin oma väri, mutta noup. Käyn pari kertaa vuodessa laitattamassa vaaleita raitoja kampaajallani. Oma väri näkyy aika monissa kuvissa tuolla hiukset gategoriassa olevissa lähemmältä otetuissa kuvissa: (<a rel="external nofollow" href="http://placefordreams.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Hiukset)," target="_blank">http://placefordreams.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Hiukset),</a> sillä raidoitamme aina jättäen myös omaa väriä esiin :)<br />
   <br />
   Värjäsin ensimmäisen kerran hiuksiani lukiossa ja koskaan en ole värjännyt nitä ihan kokonaan. Varmaan osittain tuosta ja osittain ihan siitäkin, että olen perinyt äidiltäni todella paksut hiukset johtuu tämä nykyinen hiuskunto. Olen pitkään myös ohentanut kampaajan käsittelyssä hiuksiani, jotta ne näyttäisivät &quot;normaaleilta&quot;.<br />
   <br />
   Toivottavasti tästä oli apua 🙂

  2. Kiitos kovasti linkeistä. Sain niistä todella hyvän kuvan siitä, millaisesta tukka tilanteesta olet edennyt tähän hetkeen. Upean ihana tukka sinulla.<br />
   <br />
   Sain hyviä vinkkejä postauksistasi oman tukkani laittoa varten. Itse olen usein pelkällä ponnarilla ja alkaa jo kyllästyttä.<br />
   <br />
   Kuullaan taas,<br />
   Minde

  3. Hienoa, jos noista oli apua 🙂 Pitkiä hiuksia laitoin enemmän, nyt lyhyemmällä on helpompi luistaa näistä ;D<br />
   <br />
   Kuullaan, kiva, kun käyt täällä Minde &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *