Unelmien asunto

Blogin nimen perusteella tämähän on paikka unelmille ja tässä olisi yksi aikamoinen unelma; nimittäin kaunis asunto puutalossa. Tähän törmäsin oikotiellä, josta kuvat lainattu (linkki suoraan asuntoilmoitukseen). Hassua, vaikka en koskaan valitsisi vihertävää sävyä seiniin tai ylipäänsä sisustukseen, oli se tässä asunnossa ja näissä kuvissa ihasteluni kohteena. Seinämaali on vain todella kauniin sävyinen! Heti aloin mietiskelemään uuteen asuntoomme jotain kaunista seinämaalia valkoisten seinien sijaan, hmm.

Yksi asia, jota jäin myös ihailemaan on nuo kauniit vanhasta puusta tehdyt sohvapöytä, korkea sivupöytä ja sängyn päädyssä oleva penkki. Olen yrittänyt vastaavia meillekin löytää, joten ei kellään olisi tietoa, että mistä vastaavia voisin hankkia?

111644815-2.jpg111644817-2.jpg111644819-2.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

14 kommenttia “Unelmien asunto

 1. Oi tuo näyttää niin kivalta, vanhasta puusta tehdyt pöydät aivan ihanat! Meillä on yksi vanha puinen penkki ja sen on ollut sängyn päädyssä, se on ihan kirppis löytö parin vuoden takaa 🙂

 2. Miten nämä sun blogin sivut ovat tällaiset ettei nää mistään vanhoja kirjoituksia 🙁 Onhan tuossa nuo tunnisteet mutta haluaisin nähdä aikajärjestyksessä…

  1. Eiku nyt hokasin, jos ottaa toisen blogin sivuilta sen uusimmat artikkelit kohdasta sun blogin niin silloin ei pääse katsomaan vanhoja kirjotuksia. Mutta sitten kun klikkaa tuolta alhaalta blogilistasta sun blogin niin sitten näkee muutkin jutut. Paljon on taas jäänyt lukematta tuon takia, koska aina klikkailen blogien juttuihin siitä CASAlaisten tuoreimmat- kohdasta…

  2. Lisäsin nyt myös "Archives" tuonne sivupalkkiin, josta voi hypätä suoraan takaisin eri vuosien postauksiin 🙂

  3. Hyvä joo! Ensin ihmettelin, että mitähän tarkoitat, mutta nyt ymmärrän! Joo tosiaan katsellessaan vain yhtä kirjoitusta ei edelliset näy, mutta selatessa koko blogia pitäisi näkyä ja aina alalaitaan päästessä, pitäisi sivuston automaattisesti ladata vanhoja kirjoituksia esiin lisää :)<br />
   <br />
   Jos huomaat muita juttuja, joissa voisi parantaa toimintaa, niin viestiä vain! 🙂

  4. Voisinkin laittaa tästä tekniikan pojille kysymystä, että mistä johtuu! Kiitos, kun huomasit asian ja laita ihmeessä aina viestiä jos vastaavia ongelmia tulee eteen :)<br />
   <br />
   Mukavaa loppuviikkoa 🙂

 3. Ainakin Kodin1sessä on ollut myynnissä noiden kalusteiden tyylinen sohvapöytä Aspen. En sitten tiedä kuuluuko sarjaan penkkiä yms mutta kannattaa tsekata 🙂

  1. Kävin heti netistä katsomassa, näytti todella kivalta! Kiitos siis vinkistä, pitää mennä livenä vielä katsomaan pöytää 🙂

 4. Vanhoista huonekaluista (oikeasti vanhoista) on pakko vinkata: <a rel="external nofollow" href="http://elsalina.fi/&quot; target="_blank">http://elsalina.fi/</a&gt; tekee vanhoista uusia ja tarpeen mukaan vaikka alusta asti, mittojen mukaan. Teetin täällä ruokapöydän joka tehtiin ilmeisesti muutamasta vanhasta pöydästä yhdistellen ja maalattiin toiveiden mukaan. Kuljetukset sujuivat kätevästi vaikka firma sijaitseekin Pohjanmaalla, yhteydenpito oli hyväntuulista ja helppoa – aion kyllä asioida heillä toistekin! Iso peukku ja suositus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *