Barcelona

Barcelonan reissustamme on jo pari viikkoa ja jo kaipaamme takaisin. Vaikka ilmat ovat meitä nyt täällä kotimaassakin hellineet, on matkoilla aina vaan niin ihanaa. Alla myös pari kuvaa Barcelonan rannasta, josta meillä kokemusta vain yhdeltä päivältä. Ranta oli mielestäni liian täynnä kaupustelijoita ja hieman alkoi jopa ärsyttämään, kun samat tädit tulivat jo useampaa kymmenettä kertaa kysymään, ”massage”? Eli jos aurinkoa lomaltasi kaipaat, on hotellin allas kivempi paikka.

Ostospaikkoja tuolla oli vaikka kuinka paljon, Zara tietty ihan pakko, sillä se niin halpa tuolla. Massimo Dutti (ylläri) oli juostava läpi useamman kerran ja lukuisat muut ihanat liikkeet pitivät naisten pään pyörällä:)

IMG_1203.jpgIMG_1209.jpg1-Desktop89.jpgIMG_1210.jpgIMG_1264.jpgIMG_1259.jpg1-Desktop90.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

7 kommenttia “Barcelona

  1. Haha. Tuli kyllä niistä massage huutelijoista mieleen Thaimaa. 😀 Se oli jotenkin tosi huvittavaa. Mekin pyörähdimme siellä vain yhden kerran ja se riitti. <br />
    Tulee kyllä ikävä Barcelonaan näitä kuvia katsellessa. Yksi niistä harvoista kaupungeista jotka tehneet pysyvän vaikutuksen.

  2. Hienoja kuvia! Itse en muista kaupustelijoiden häirinneen auringonottoani Barcassa (yleensä en siedä sellaista ollenkaan). Ehkä elokuussa rannalla oli niin paljon ihmisiä, etteivät ne tulleet kahta kertaa samalta ihmiseltä kysymään 🙂 On se vaan niin ihana kaupunki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *