Uusi koti

Kerroin helmikuussa, että olemme ostaneet uuden kodin, jonka valmistumista joudutaan vielä odottelemaan. Ajattelin jakaa teille nyt asunnon pohjakuvan, niin on sitten hauskempaa suunnitella tulevaa sisustusta, kun hahmoittaa minkälaisista tiloista on kyse. Olen kirjoittanut vanhan blogin puolella jo muutaman kerran uuteen asuntoon liittyvistä aiheista, mm tulevasta väripaletista sekä keittiön valinnoista. Olemme todella innoissamme uudesta kodista ja se selittänee innostuksen puutetta tämän nykyisen laittamiseen 😉 Mies taitaa odottaa eniten auton hallipaikkaa, jonne sujahtaa kätevästi suoraan hissillä sekä pääosin hänen tulevaa työhuonetta. Minä taas odotan ihan vaan kaikkea, sitä eritoten, että pääsee laittamaan uutta kotia (mutta on tuo saunakin aika kiva) <3

Kuvankaappaus%202014-5-23%20kello%207.35

Edellisten postausten jälkeen ollaan lyöty lukkoon kaapistot huoneisiin ja eteiseen; meille tulee kaikkiin liukuovikaapistot, joista eteiseen peilillä varustettu ja huoneisiin valkoista lasia (josta ei näy läpi!). 

Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Uusi koti

 1. Oi siitä tulee hieno!! Ihanaa, että on saunakin! Tosi kivan mallinen asunto, nuo vinot seinät tuovat vähän särmää. 🙂

  1. No sanos muuta! Sauna on niin ihana täällä Suomen kylmissä keleissä varsinkin! Alkuun tuo parveke oli piirretty tuonne työhuoneen ulkoseinään saakka, mutta ikäväksemme arkkitehti muutti suunnitelmansa. Muuten tykästyttiin juuri tuohon pohjaratkaisuun, jossa ei todella ole hukkaneliöitä 🙂

 2. Kivalta näyttää ja hyvältä kuulostaa. Vaikka muutossa on aina paljon hommia, on se vaan niin kivaa kuitenkin.. Tykkään itse muuttaa ..

  1. No niimpä, muutossa on aina iso homma! Toisaalta se on aina melko puhdistavaa, kun tulee kerrankin siivottua kaapit turhasta rojusta ja saa kaiken taas uuteen järjestykseen 🙂

 3. Ihanalta näyttää! &hearts; Kauanko teillä on vielä odottelua ennen kuin pääsette muuttamaan? Meillä samat hommat käsillä ja tarkoitus olisi muuten kanssa valita liukuovikaapit valkoisilla lasiovilla. 😀 Meillä tuo vielä vaiheessa, keittiö vienyt sen verran aikaa. 😉 Ihanaa suunnittelua!

  1. Kiitos! Puolisen vuotta joudutaan vielä odottelemaan! Onneksi kesäaika menee aina nopeasti ja syksyllä voikin sitten aloittaa hiljalleen käymään vanhan raivausta läpi :)<br />
   <br />
   Voih, ihanaa! Milloin teillä muutto? Olisin halunnut ihan perus valkoiset ovet liukuoviin, mutta käytyäni niitä katsomassa muutin mieleni. Perus ovet olivat niin rumaa materiaalia, joten valinta oli helppo valkoisen lasin suhteen 🙂 Pinta heijastaa ihanasti sitten valoakin! Keittiön jouduimmekin jo lyömään lukkoon aikaisemmin, kun oli &quot;eräpäivä&quot; noille kaikille määrätty. Me pähkättiin edestakas senkin suhteen, mutta onneksi miehellä oli niin vahva mielipide yhdestä suunnitelmastamme, joka sitten laitettiin toteutukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *