Mökkikuume

Onkohan siellä sieluntovereita, nimittäin mökkikuumeilijoita? Kaikenmoiset mökkiohjelmat vain lisäävät unelmaani hankkia ikioma mökki. Olen muuten virtuaalisisustanut jo mökkini, käy vaikka kurkkaamassa pinteresti kansiostani täältä. Alla kuitenkin unelmatyyliäni.

1-Desktop81.jpg

Kuva

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Mökkikuume

 1. Edustanko minä ainoana sellaista ihmistyyppiä joka ei haaveile mökistä…? No toki asun nykyisin meidän entisen mökin paikalle rakennetussa talossa. Silloin ennen meillä oli omakotitalo ja mökki. Se oli liikaa minulle, jolla vapaa-aikaa on enemmän kuin miehellä. Kallistakin. Ehkä silloin mökki olisi hyvä,jos asuisi kaupungissa ja ehdottomasti joko kerros- tai rivitalossa. Nyt siis olen "mökillä" koko ajan ja näin kesää kohti mentäessä se on ihanaa. Joskus pimeän syksyn hetkinä,toivoisin asuvani katuvalojen ulottuvilla. Jospa sitten eläkeläisenä hankitaan kaupunkikoti :).

  1. Hehe, et varmasti ole ainoa 🙂 Tälläinen kaupunkilaispariskunta vain unelmoi palasta maaseuden rauhaa, kun tosiaan asumme nyt (ja uusikin koti on) kerrostalossa. <br />
   <br />
   Ehkä meidän pitäisi perustaa asunnonvaihtopalvelu, jossa te idyllissä asuvat pääsisitte hetkeksi kaupunkiin ja me voitaisiin tulla sinne rauhoittumaan ;))

 2. Asumme maalla ja meidän &quot;mökki&quot; on kaupunkiyksiö. Siitä haaveilimme monta vuotta; pyöräteitä, katuvaloja, ihmisvilinää. Eka kesä koittaa, tavoitteena on aikaansaada meidänkin &quot;mökille&quot; aika sama fiilis kuin sinun kuvassasi. Kukin siis tavallaan!

  1. No mikäs ihanampaa! Kukin todella tavallaan ja kaipa me kaikki kaipaamme aina sitä, mitä ei ole; kaupunkilaiset maaseudun rauhaa ja toisinpäin 🙂

 3. Oi, meilläkin on tosi kova mökkikuume. Jokakoti.fi:ssä on hakuvahti päällä sekä omakotitaloon, että mökkiin. Pieni ongelma vaan on siinä, että jos haluaisi molemmat, pitäisi löytää suht edullisena ne molemmat. 🙂 Ollaan yritetty puntaroida, halutaanko unelmien omakotitalo täydelliseltä sijainnilta jne., vai tyydytäänkö kompromissiratkaisuun ja jätetään tilaa budjettiin mahdolliselle mökille.. Mutta nämä on kai näitä ikuisuuskysymyksiä, kun rahaa ei ole liikaa. Enkä usko, että omakotitalo ja mökki onnelliseksi tekisi, mutta kun on lapsuutensa varttunut maalla, niin jotenkin sitä luontoa, hiljaisuutta ja tilaa kaipaa aika paljon.. Ja täytyy yrittää pitää mielessä se, että kaikkea ei tarvitse saada heti.. Se on itselle vähän vaikeaa, kun haluaisi saada heti kaiken ja esimerkiksi sen mökkielämän nyt kun lapset ovat vielä pieniä. 🙂

  1. Hehee, minäkin surffailen vähän väliä noilla myyntisivustoilla ;D Harmi, kun aina silloin tajuan, että unelmissani on liian monta nollaa perässä! Voih, voin vain kuvitella teidän puntarointia noiden kahden välillä! Mies aina minulle muistuttaa, että kaikkea mitä haluaa, ei voi saada (vaikka ei se hellitä tähän unelmointiin) ;)) Ja todella kaikkea ei tarvitse heti, mutta olisihan se ihanaa toteuttaa nuo unelmat samantien &hearts;

 4. No todellakin on mökkikuume! Pari vuotta sitten ei edes ollut mutta jostain se on tännekin löytänyt 🙂 Ja aivan ihana tuo kuva ja sen tunnelma. Toki nyt on aivan hirveästi hommaa tässä oman talon pihassakin, mutta mökki voisikin olla sellainen projekti jota voisi laittaa mieleisekseen pikkuhiljaa ilman minkäänlaista kiirettä.. 🙂

  1. Hehe, sanos muuta! Muutama vuosi sitten unelmat olivat kaikkea muuta, kuin oma mökki, mutta niin ne unelmat muuttuu 🙂 Meillä ei ole omaa pihaa ja luulen, että jos nyt ikinä haluamme okt tai vastaavaan muuttaa, on piha suurimmaksi osaksi laudoitettu terassi ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *