Pari suosikkia Barcelonassa

Niinkuin hotellipostauksessa kirjoitin, emme syöneet hotellillamme Barcelonassa aamupalaa, vain kävimme niitä nauttimassa muualla. Tässä kaksi käymisen arvoista paikkaa aamupalaan/kahvitteluhetkeen; Federal ja Le Pain Quotidien (joka oli myös NYC suosikkimme).

 

IMG_1336.jpg

IMG_1247.jpgIMG_1329.jpg

1-20131218-140652.jpg

IMG_1327.jpg

Federalissa oli suloistakin suloisempi kattoterassi, jossa kelpasi nautiskella aamupalaa. Aurinkovarjot suojasivat ihanasti paahtavalta auringolta ja sijainniltaan tuo oli sen verran pienemmän kadun varrella, että tuolla pystyi rauhassa hörppiä kahvia ja suunnitella päivän menoja, ilman liikenteen meteliä.

IMG_1222.jpg

IMG_1281.jpgIMG_1283.jpg

Le pain Quotidienissa on maailman parhaat jugurtti parfaitit, yllä kuvassa tosin päätettiin repäistä ja tilata edes kerran jotain muuta 😉 No oli tuokin jugurttiannos taivaallinen, mutta suosikkinani säilyy silti parfait, joka instankin puolella vilahti (@placefordreams). 

Lounas/illallis ruokailuun liittyvä suosikkimme oli Bilbao Berria. Tämä tapas-taivas toimii idealla, että kaikkia tapaksia on valmiina ja käyt niitä itse poimimassa tiskiltä. Laskutus toimii tikut laskemalla ja voin kertoa, että niitä tikkuja oli joka kerta suunniteltua enemmän ;D Sen verran oli herkullisia tapaksia tarjolla, että aina piti ottaa ”vielä yksi”.

kuva-5.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Pari suosikkia Barcelonassa

  1. Moikka,<br />
    <br />
    Harkitsen Barcelonasta tuota teidän hotellia tai sitten Hotel europark Barcelonaa. Onko sinusta tuon toisen sijainti kamalan syrjässä ja kaukana? Haluaisin olla suht rauhallisessa ja hyvässä paikassa, enkä ihan sen hälyn keskellä tai pimeillä kujilla. Tuon sijainti on Eixamplessa, Aragó, 323-325 Barcelona, Barcelona, 08009, Espanja.

    1. Mielestäni tuon toisenkin sijainti on tosi hyvä! Ainakin shoppailujen kannalta ;)) Mutta ihan ei noilla europark hotellin kaduilla liikuttu, joten tarkkaan en osaa sijainnista niiden lähikujien osalta sanoa. Vaikutti tosi kivalta hotellilta myös, kävin kurkkaamassa kuvia. Tuosta Plaza de Catalunyasta &quot;alaspäin&quot; eli rantaa kohden alkaa ostoskadut ja siellä ennen ramblaa kivoja pikkukujia (esim yksi Bilbao Berriakin niillä huudeilla).

  2. Unohdin vielä kysyä että oliko teidän hotellilla altaan vesi lämmitetty vai ei? 🙂 kiitos kun jaksat vastailla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *