Asua maskotin kanssa

Tässä asua viime viikolta, kun päällä oli vielä hieman enemmän vaatetta. Nyt säät ovat todella lämmenneet ja kyllä sitä on vain niin ihanaa, että kesä tulee! Koiramme pääsi mukaan tämän kerran kuviin, sillä olimme molemmat matkalla vanhemmilleni. Kaverilla oli kyllä paljon kiinnostavampia katselukohteita, kun kamera ja olimme varmasti huvittava näky, kun yritimme pysyä molemmat paikoillaan edes hetken 😉 Kuvissa näkyy myös torstaina kampaajalla uuteen uskoon laitetut hiukset, joihin laitettiin vähän raitoja sekä leikattiin mallia paremmaksi. 

1-Desktop77%20copy.jpg

1-Desktop73.jpg

14%2005%2016_0904.jpg

14%2005%2016_0913.jpg

1-Desktop75.jpg

14%2005%2016_0937.jpg

1-Desktop78%20copy.jpg

Oman Zorron saat muuten täältä ja kampaajani on Mari @ NewVision.

 

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Asua maskotin kanssa

 1. Tuo sinun kuvauskaveri on kyllä maailman söpöin koiruus =). Olen ihaillut häntä monesti jo instassa. Kauniita kuvia!

 2. Ei hyvänen aina tätä sydänten murskaajaa! Hellyn aina kun näen suloisia koiria ♥ Ihanaa ja aurinkoista päivää teille!

 3. Mä tiedän, että sä näytit päivän asun, mutta mä vaan ihastelin tuota sun koiruutta ♥ Nyt kun mietin, mitä sulla oli päällä, niin mulla ei ole hajuakaan 😉 Tuo Pomeranian on yks mun lempparikoirista!<br />
  Meilläkin on koira, Nelli (bichon havanais tai pelkkää havannalaista ne taitaa nykyään käyttää). Nelli tosin muutti mun pikkuveljelle 5 vuotta sitten tyttöjen pahentuneen astmojen takia. Kiva kuitenkin nähdä sitä aina välillä. Viime viikoinloppunakin se kävi täällä 🙂

  1. Hehe, olet täysin oikeassa, koiramme &quot;varastaa&quot; aina huomion, mutta ihmekkös tuo! Ei ole lenkkiä, jolloin ei kukaan koiraamme kiinnittäisi huomiota, on se vaan niin söpö &hearts; <br />
   <br />
   Voi, oli varmasti rankkaa luopua karvaisesta perheenjäsenestä, mutta onneksi toinen jäi kuitenkin perheeseen, niin näette vielä &hearts; Kyllä nämä pienetkin vain valloittavat niin ison osan sydämestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *