Ihana sunnuntai

Olen pian lähdössä rakkaimpien ystävien kanssa laatuajan viettoon hyvän ruoan ja höpöttelyiden merkeissä. Yksi meistä täyttää pyöreitä ja se jos jokin, on hyvä syy näkemiselle! Olin raapustamassa tässä jo asupostausta, mutta vielä on säätöjen kanssa hieman haasteita. Eli niitä tulossa, kunhan opin uutta alustaa paremmin käyttämään 😉 Myös koti ja parvekekuvia räpsin eilen pitkästä aikaa. Palataan siis myöhemmin niiden kera, mutta ennen kaikkea halusin toivottaa ihanaa sunnuntaita sinne kaikille!

 

14%2005%2017_0835.jpg

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Ihana sunnuntai

  1. Aurinkoista ja mukavaa sunnuntaita! 🙂 Täällä on jo talsittu pitkä lenkki meren läheisyydessä ja metsiköissä. Kyllä tällä säällä kelpasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *