Seuraa

 

Olen nyt päivittänyt seurantatyökaluja uuteen osoitteeseen. Blogiani voit siis seurata; Facebookin, Blogilistan, Bloglovinin, Instagramin (@placefordreams) sekä Bloggerin kautta. Tein bloggerin puolelle ohjeet blogin lisäämisestä, sillä täällä Casassahan ei ole sitä bloggerin puolelta tuttua liity lukijaksi toimintoa. Tässä kuitenkin kikka, jolla omia suosikkeja aikoinaan omalle lukulistalle vein.

 

1-20130808-201815.jpg

1. Mene omaan lukuluetteloosi, jossa näet oikeassa reunassa tuollaisen pienen säätöpainikkeen kuvan. 2. Sitä klikkaamalla pääset lukulistan hallinnointiin. 3. Sieltä löydät oranssin painikkeen ”Lisää”. 4. Lisää painiketta klikkaamalla aukeutuu kenttä, johon pystyy syöttämään muidenkin, kuin blogger blogien osoitteen. Lisää siishen siis http://placefordreams.casablogit.fi ja lopuksi vielä klikkaa seur. painiketta. Lopputuloksena postaukseni alkavat päivittymään lukulistasi feediin.

Jos huomaat näissä ongelmia niin laita ihmeessä minulle tietoa ja voin selvittää asiaa. Muutenkin jos teillä tulee toiveita postauksien suhteen tai ihan vain muuta mieleen, niin ei kun kommenttia tulemaan 🙂

 

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Seuraa

  1. Moikka moi tästä naapurista. Saako tätä hyvää ohjeistusta lainata, kun minä en ainakaan osannut sitä bloggerin kautta seuraaville neuvoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *