Minusta

Moikka täältä Casan puolelta! Tuntuu aika hassulta kirjoittaa ihan uudenlaisessa paikassa, sillä bloggerin puolella tuli vietettyä jo melkein kolme vuotta. Sain jonkin aikaa sitten sähköpostia Casan porukoilta ja kutsun mukaan heidän tiimiinsä. Aikani tätä mietittyäni päätin tarttua tarjoukseen ja nyt muutto onkin jo virallinen 🙂

Tänne saattaa eksyä näin muuton myötä uusia lukijoita ja ajattelin vähän kertoa itsestäni sekä blogista.

hortensia2.jpg

Olen tuore vaimo ja pienen koiran omistaja täältä Helsingistä. Blogissani aiheet vaihtelevat yhtä paljon, kuin naisen mieli noin ylipäänsä ailahtelee 😉 Pääpainossa kuitenkin sisustus, tyttöjenjutut sekä asujakin välillä vilahtelee.

1-Desktop13.jpg

1-valm28-001.jpg

Yritän aina olla kaikille ystävällinen ja rakastan ilahduttaa ystävini. Uskon vahvasti karmaan ja siksi elänkin asenteella ”toisesta sisään, toisesta ulos”.

1-Desktop61.jpg

Perhe ja ne läheisimmät ystävät ovat minulle kaikki kaikessa. Olen oppinut entistäkin enemmän arvostamaan niitä ihmisiä elämässäni, ketkä iloitsevat ja murehtivat kanssani, aina saaden hyvän mielen.

14%2003%2009_0490.jpg

Olin ennen varsinainen kontrollimonsteri, mutta nykyään melkein jotain päinvastaista. En tiedä onko miehen huoleton elämänasenne opettanut, vai vain ikä tuonut rauhallisuutta. Elämä on kuitenkin paljon mukavampaa ottaen hieman rennommin. Tästä johtuen säädänkin paljon aikaisempaa enemmän, tämäkin postaus oli viittä vaille valmis, kun sain sen katoamaan ;D Eikun alusta uudelleen.

1-Desktop71.jpg

Rakastan matkustamista, mutta koti on minulle silti aina se tärkein paikka. Matkani eivät voi venyä yli kahden viikon, sillä muuten ikävä koiraamme kohtaan tulee liian kovaksi. Tästä syystä koiramme onkin seikkaillut minun kanssani mm Pariisissa.

SAM_7467.jpg

 

Tässä minusta, olisi kiva kuulla myös sinusta 🙂

Ennenkaikkea tervetuloa uuteen blogikotiini!

 

*2.ja 3.kuva Kirsi Hiekkarinne Photography

 

Elina / Place for Dreams - -

25 kommenttia “Minusta

 1. Kiva kun kerroit vähän itsestäsi, koska olen seurannut vanhaa blogiasi vasta vähän aikaa, enkä ole ehtinyt lueskella vanhoja juttuja.. Joten tästä pääsen sopivasti mukaan! 🙂 Blogissasi alkoi kiinnostaa ehkä juuri se positiivinen elämänasenteesi, joka jollakin tapaa kuului rivien välistä!

  1. Ihana kuulla, että oli kiva postaus 🙂 Kyllä elämässä tapahtuneet koettelemukset ovat vain vahvistaneet positiivista asennetta, joten kiva jos se välittyy sinne saakka &hearts;<br />
   <br />
   Tervetuloa mukaan!

 2. Tervetuloa tänne Casaan. Itselläkin vaatii edelleen vähän totuttelua uusi ympäristö, mutta eiköhän se tästä. Ihanalta vaikuttaa blogisi. 🙂

 3. Lämpimästi tervetuloa Casaan!! &hearts; Ihanalta näyttää blogisi! 🙂 Kauniita nuo hääkuvat &hearts;

 4. Oletko koskaan miettinyt, miksi sinut mukaan kutsuttiin? No, koska kukaan täysjärkinen ei sinne halua.. heidän pitää itse kysellä porukkaa mukaan. Miksi aikaisemmin oli niin iso joukko pako. Hmm.. Lisää voi lukea entiseltä casalaiselta ja jopa monelta muulta ex-casalaiselta. <a rel="external nofollow" href="http://www.imageblackwhite.com/2013/01/suomen-epasuosituin-portaali.html&quot; target="_blank">http://www.imageblackwhite.com/2013/01/suomen-epasuosituin-portaali.html</a&gt;

  1. Kiitos huolenpidostasi. Meitä bloggaajia menee ja tulee minne osoitteisiin sattuu ja ikävä kyllä monien portaalien kohdalla on myös huonoa julkisuutta. Itse en koskaan suostuisi sopimuksiin, jotka oikeuksiani rikkoisivat tai muuten vaikuttaisivat huonoilta. Vaikka epäsuorasti kutsutkin minua EI-täysjärkiseksi, niin ole ihmeessä huoletta. Osaan lukea sopimukset läpi ja olen kaikin puolin kykenevä järkeviin päätöksiin. Kaikkiin portaaleihin myös mennään kutsusta, paitsi ehkä Lilyyn, jonne kuka tahansa voi liittyä. Olen käynyt aiemminkin neuvotteluja muutaman eri portaalin kesken ja niistä kieltäytynyt, sillä sopimukset eivät olleet minun ja blogini edun mukaisia.<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua 🙂

 5. Ehdottomasti jään seurailemaan blogiasi. :)<br />
  <br />
  Voisitko tehdä vielä postauksen Barcelonan-matkastasi? Oliko teillä hyvä hotelli ja oliko se keskeisellä paikalla lähellä kaikkea? Oliko rauhallinen vai meluisa ympäristö? Itselläni on hotellin valinta juuri nyt edessä.

  1. Ihana kuulla ja tervetuloa helena :)<br />
   <br />
   Joo toki voin tehdä, kiitos toiveesta! Tarkoituksena olikin postailla matkastamme jotain, mutta aloitankin heti rustaamaan hotellista juttua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *