Vinkkejä Barcelonaan?

Olen innoissani näistä lämpöisistä säistä. Pinterestistä on kovasti jo koluttu kesäisiä kuvia, joista tässä muutama. Ollaan lähdössä viikon päästä Barcelonaan, joka muuten kymmenkertaistaa kesäfiilikset 🙂

Nyt innolla kuulisinkin hyviä vinkkejä matkalle! Sain teiltä niin huikeita vinkkejä viime reissuun, joten taas odottelen innolla hyviä tipsejä. Olisinkin siis iki-onnellinen jos juuri sinulla olisi meille vinkkejä?

1-Desktop62.jpg

8 kommenttia “Vinkkejä Barcelonaan?

 1. Ensikertalaisille varmaan tärkein vinkki on Gaudi-kierros. Sagrada Familialla on aina hirveät jonot, menkää sinne vaikka heti aamusta. Sen jälkeen suosittelen matkaamaan metrolla Parc Guelliin. Lisää Gaudia löytyy sitten sopivasti ostosten yhteydessä, kun lähtee Avenue Diagonalin päästä Passeig de Gracia alaspäin. Ensin tulee La Pedrera (myös tänne aikamoiset jonot, ja oli muuten julkisivurempassa kun viimeksi Barcelonassa kävin) ja sen jälkeen Casa Battlo. Niitä voi siis ihailla samalla kun shoppailee merkkituotteita. Passeig de Gracia loppuu Place de Catalunyaan, josta kannattaa jatkaa Ramblalle. Shoppailumahdollisuudet siellä on lähinnä alkupäässä katua, mutta tunnelmaa riittää kyllä ihan rantaan asti. Ramblalla on myös La Boqueria – kauppahalli, jossa kannattaa käydä pyörähtämässä. <br />
  Rantsusta löytyy Maremagnumin ostoskeskus. Jos haluatte biitsille, niin suht lähelle pääsee metrolla, mutta kävelyä riittää kyllä. Barceloneta-nimiseltä pysäkiltä pääsee kävellen biitsille. Myös pidemmällä on rantaa, ja biitsien jälkeen tulee paljon kalaravintoloita.<br />
  Tibidabon vuorella kannattaa kanssa käydä, maisemat on ihan mielettömät ja se kirkko siellä ylhäällä on tosi hieno. Hauskinta mun mielestä on matka sinne ja se, että samalla kun kuvaa kirkkoa, voi kuvata myös huvipuistoa. Siellä ei pelkästään aikuisille ole oikein muuta. Mutta silti menisin sinne vielä uudestaan. Suosittelen myös käyntiä Montjuicilla. Upea linna, upeat maisemat ja hauska matka. Sieltä pääsee muuten satamaan niillä roikkuvilla hisseillä. Niihin en tosin ole itse uskatanut ;)<br />
  Jos on aikaa, niin menkää seikkailemaan myös goottikaupunginosaan.<br />
  Sitten on tietty läjäpäin museoita, mutta mä en niistä juuri ikinä innostu. :)<br />
  <br />
  Ravintolasuosituksia mulla ei oikein ole, yksi ihan huippupizzeria löytyi ihan Sagrada Familian kupeesta. En vaan muista sen nimeä. Se oli muistaakseni Carrer de la marin ja carrer de mallorcan kulmassa. Pete kävi satama-alueella Maka Maka nimisessä ravintolassa, mutta me ei Hannan kanssa sinne jaksettu löytää. <br />

 2. Moikka! Vietin itse juuri kaksi kuukautta Barcelonassa, ja blogistani löytyy Barcelona tagin alta vinkkejä ja muita höpinöitä ja ravintolapostaus on tulossa lähipäivinä. 🙂 Huippua matkaa!

 3. Placa de Catalunyalta lähtee ostoskatu alaspäin kohti satamaa. Sen varrella on tuhottomasti ihania kauppoja, aina Zarasta Massimo Duttiin jne. 😉 Suosittelen! Lyhyen kävelymatkan päässä satamasta oli tapas ravintola nimeltä Bilbao Berria, jossa oli tapakset 1,65e kpl. Parhaimmat tapakset mitä testasimme reissun aikana ja myös halvimmat. 😀 He jopa tekivät meille toivomiamme tapaksia!<br />
  <br />
  Placa de Catalunyan takaa lähti bussi nro 24 kohti Parc Guellia. Se oli kaunis ja näkemisen arvoinen paikka. 🙂 <br />
  Voi kun pääsisi Barcelonaan uudelleen. Upea paikka. Ole kuitenkin tosi varovainen illalla ja pidä juomaa silmällä, sillä tosi usein sinne sujautetaan jotain ylimääräistä. Niin kävi myös meille ja jäimme lennolta, koska emme herännet aamulla.

  1. Kiitos vinkeistä ja samalla hui! Meitä on kyllä peloteltu varkaista ym, mutta ei vielä tuollaisesta! Luulempa, että ollaan kuitenkin ajoissa joka ilta nukkumassa, eikä mennä drinkeille laisinkaan. Aika pelottavaa :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *