Muutama ostos Berliinistä

Esittelinkin teille jo ostamiani raitamekkoja, jotka Berliinistä Mujin liikkeestä ostin. Mekot ovat olleet todella ahkerassa käytössä ja varsinkin tuo vaaleampi on nyt ilmojen lämmitessä noussut suosikiksi! No, ei raitamekot olleet ainoa ostokseni Mujilta taikka Berliinistä. Mujin liikkeestä lähdin alunperin hakemaan säilytysrasioita (niitä läpinäkyviä, jotka kaikki varmaan tuntevat). Tässä kävi kuitenkin niin hassusti, että päätin jättää rasiat kauppaan, sillä en olisi saanut niitä millään laukkuuni mahtumaan! Pitäisi aina kyllä ottaa isoin mahdollinen matkalaukku reissuille, oli reissut sitten kuinka lyhyitä tahansa. Tässä kuitenkin muutama pikkuruinen ostokseni, joista kaksi ensimmäistä juurinkin Mujilta.

muji.jpg
14+04+08_0675.jpg
14+04+08_0673.jpg

Sormuksille olen kaivannut fiksumpaa säilytystä, kuin esimerkiksi joka päivä kahden (kihla- ja vihki) sormuksen laittamista omiin rasioihinsa ja sieltä taas ottamista. Tämä suloinen samettinen säilytin olikin siis napakymppi tarpeisiini.

Kasvoille oma harja matkoja varten. Kesän reissuissa läträtään aina meikeillä sekä aurinkovoiteilla ja iho kärsii hieman normaalia enemmän. Kaupunkilomilla iho taas tuntuu muuten vain epäpuhtaalta, kun aamulla laitat meikin ja sen pääsee vasta iltamyöhään pesemään. Tähän ongelmaan löytyikin suloinen pieni kasvoharja, joka mahtuu helposti mukaan.

Konjakin väriset ballerinat. Näistä tulee kesällä täydellinen pari Lilyni kanssa. Näiden ostosten lisäksi myös jotain ostin ihanilta lauantaimarkkinoilta, joilla kävimme. Nyt odottelenkin jo kuumeisesti seuraavaa matkaa, joka koittaa onneksi jo noin viikon kuluttua 🙂

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Muutama ostos Berliinistä

 1. Kaunis blogi sinulla Elina, katselin aikaisemmat päivitykset myös…ja mikä ihana karvapallo teillä onkaan, niin suloinen. <br />
  Joo, Muji on kiva liike, harmi, ettei se ole rantautunut Suomeen, koska on jotenkin nin skandinaavisen oloinen. Mukavaa sunnuntaita!<br />
  XX

 2. Kivoja ostoksia ! Mujilla on ihania juttuja, Lontoossa olen siellä joskus käynyt ja tosiaan harmi ettei sitä ole Suomessa.<br />
  Kauniin väriset ballerinat, ihan sinun oloiset :)<br />
  <br />
  Kivaa viikonlopun jatkoa !

 3. Todella kivoja (ja fiksuja) ostoksia! 🙂 Itsellä lähtee aina reissuilla shoppailu lapasesta joten olen päättänyt kiertää kaupat sitten kaukaa. Muji on kyllä ikuinen suosikki, sieltä tulee harvoin tyhjin käsin lähdettyä. 😉

  1. Heh, joo! Pakko tsempata aina, ettei kaikkea turhaa kerry nurkiin ;)) Harmi, että usein täälläkin lähtee lapasesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *