Kesäistä kosmetiikkaa

Jos eilisessä postauksessa hehkutin ihanaa auringonpaistetta, niin tuo samainen auringonpaiste muistuttaa taas talven aikana entisestäkin valkaistuneesta ihosta. En laisinkaan kuulu siihen porukkaan, ketkä tekevät kaikkensa maksimoidakseen rusketusta. Kuitenkin pieni päivetys iholla näyttää terveeltä. Näin kevään ensiauringonpaisteessa ei vielä ihan mennä loikoilemaan ulos aurinkoon, mutta jotain on kuitenkin tehtävissä. Onneksi kosmetiikkaa löytyy vaikka mihin lähtöön ja tässä muutamia, jotka Lumene lähetti minulle ensiapuun 🙂

14+04+13_0722+copy.jpg
14+04+13_0715.jpg
14+04+13_0712.jpg
14+04+13_0719.jpg

Kevyesti päivettävä kosteusvoide oli positiivinen yllätys! Vastaavia olen testannut aiemminkin eri merkeiltä, mutta kaikissa ollut se kamala tuoksu, joka ikäväksemme näissä ruskettavissa voiteissa on. Tätä Lumenen päivettävää käyttäessä ei iholle kuitenkaan jäänyt tuota tuoksua, vaan iholle jäi ainoastaan kaunis pieni päivetys.

Ihon sävyn heleyttäjää olen aiemmin käyttänyt ihan sellaisenaan, mutta nyt ensimmäistä kertaa kokeilin sekoittaa sitä hieman kasvovoiteen sekaan ja tästä kombosta tulikin kertaheitolla niiden meikittömien päivien suosikki, kun iho kuitenkin jotain pientä kaipaa kalpeutta peittämään 😉

Lumene Arctic Sun hohdeaurinkopuuteri saa jäädä odottelemaan kesäisempiä säitä, mutta mattainen aurinkopuuteri pääsi heti käyttöön. Tosin ainakin itse käytän aurinkopuuteria ihan koko vuoden ympäri kasvojen varjostukseen, joten ehkä siksi tämä matta toimikin niin hyvin omaan käyttötarkoitukseen. Luulempa, että tulevaan Barcelonan reissuumme pakkaan kuitenkin hohdeaurinkopuuterin mukaan!

4 kommenttia “Kesäistä kosmetiikkaa

  1. Oi, ihania tuotteita! Pieni apu tällekin kalpeanaamalle tekisi hyvää. Vanheneekohan itseruskettava vuodessa – viime kesältä olisi vielä kasvojen ruskettavaa jäljellä.

    1. Heh, taidetaan kaikki suomalaiset olla luonnostaan niin kalpakoita, että pieni päivetys tekee hyvää 😉 Jaa-a, tuskin jos voide nyt ei ole ollut auki pidempään.. Eikös näissä aina lue joku 24kk voimassaolo tms?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *