iPhone viikko

Koneeni odotellessa käyttöön ottoa kurkkaus viikkooni puhelimen kautta. Elämä on aika ihanaa just nyt. Jos vuosi 2013 oli yksi elämäni rankimmista, on tämä vuosi ollut tähän saakka yksi elämäni ihanimmista. Arki rullaa aika kivasti. Toimistomme muutti juuri, joka tarkoittaa minulle yli yhden työpäivän verran enemmän vapaa-aikaa viikkoon! Se jos jokin saa hymyilemään 🙂

1-Desktop57.jpg
1. Ostin viikko sitten lauantaina kukkia ja väitin vastaan väittämälle, etteikö rahalla voisi ostaa onnea. Kyllä voi, ostin nimittäin nämä kauniit ruusut ja olin kerta heitolla onnellisempi 🙂

2. Mies oli työmatkalla Ranskassa ja minä tyydyin kliseisiin eväisiin kotisohvalla. Jokavuotinen hullareiden ostokseni ei pettänyt tälläkään kerralla!

3. Home Sweet Home. Vaikka me kovasti jo odottelemme uuden kodin valmistumista, kyllä meidän täällä nykyisessäkin kelpaa. Uusi koti tosin on jo päässyt uniin saakka, näin painajaisia viime yönä, ettei parkkihalliin mahtunut ajamaan. Hurjat on painajaiset 😉

1-Desktop58.jpg

4&5. Meidän rakkaus, pesupäivä ei muuten koskaan ole suosikki!

1-Desktop59.jpg

6. Toimistolla on aina vaihtokengät. Lenkkarit potkaistiin nurkkaan ja korot vaihtuivat jalkaan. Casual Friday oli pääsiäisviikolla jo torstaina, aika kivaa. 7.Koukussa kahviin. Ainoa paheeni suklaan lisäksi 😉

1-Desktop60.jpg
8. <3 Äiti. Saatiin tuliaisiksi yrttiruukut, joista basilikat saivat uuden kodin. Äidin vinkki myöskin kunnon Italialainen tomaattimurska. Näistä kokattiin kotiruokaa; Spagettia ja jauhelihakastiketta. 9. Viikon lempituoksuina Korresin suihkusaippua sekä methodin pesuaine. Kevätauringon paljastamat pölyiset pinnat on paljon kivempi siivota hyväntuoksuisella suihkeella! 

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “iPhone viikko

  1. Mä olen kyllä samaa mieltä tästä onnen ostamisesta. Ostin muutama päivä sitten ruusukimpun, ja jännästi hymyilyttaa kun niitä ihastelee 🙂 Vielä kun ne osaisivat korjata autoni!

  2. Kyllä se kukkakimppu vaan kummasti piristää! Ostin ison sireenipuskan, josta riittiuseampaan maljakkoon, aivan ihania vaikka vähän maksoikin. Elämästä pitää osata nauttia – vaikka sitten vähän kerrallaan. Hyvää pääsiäistä ja terkut aurinkoisesta Kaliforniasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *