Raitamekko

Niinkuin Berliini vinkkeihinkin jo kirjoitin, oli Mujin liike lempparini koko kaupungissa. Sieltä löytyi muutamia juttuja ja tässä niistä kaksi, nimittäin 100% puuvillaiset raitamekot. Oli pakko ostaa heti molemmat värit, sillä malli oli niin täydellinen. Raitarakkaus on muuten ainakin omalla kohdallani ollut melko pysyvää. Luulempa, että blogimaailmassa ainakin Norppa ja Lotteriet ovat yhtä koukussa raitoihin, kuin minä 😉 Tummansininen raitamekko on kuvattu työpäivän jälkeen. Toimistolla olen viihtynyt viime aikoina liiankin hyvin näissä mekoissa.

1-Desktop54.jpg

New in! Cotton stripe dresses from Muji. 
I love my stripes!

Elina / Place for Dreams - -

18 kommenttia “Raitamekko

    1. Mä tykästyin pari vuotta sitten Mujiin ja kovasti toivoisin, että saataisiin myymälä myös Suomeen (Helsinkiin). 🙂

  1. Raidat on myös mun makuun ja Muji on vaan niin kiva. Aina löytyy kaikkea laidasta laitaan. Tukholman Åhlensilla vietän aina aikaa, vaikka valikoima ei olekaan suuri.<br />
    Leena

    1. Ooh, en tiennytkään, että Åhlensilla Mujia! Kiitos vinkistä 🙂 Minulle tämä vaatepuoli oli ihan ylläri, luulin heillä olevan vain sitä &amp;quot;järjestystavaraa&amp;quot; myynnissä!

  2. Raitamekot ovat niin kauniita! Raskausaikana käytin sellaista paljon, eikä näyttänyt yhtään hullummalta, vaikka luulisi raitojen leventävän koomisesti. Nyt imetysaikana vähän nyppii, kun ei voi käyttää (raita)mekkoja ja niitä on niin ihania kaupoissa tyrkyllä!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *