Piece of Hair

Minulla oli ilo päästä tutustumaan jokaisen kiireisen naisen tarpeeseen tulevaan palveluun, nimittäin Piece of Hair liikkeen Style minute lab pikakampauspalveluun. Viime lauantaina olikin otollinen hetki käydä laitattamassa hiukset tuolla, sillä menimme juhlimaan rakkaan ystävän kolmekymppisiä. Style minute labin idea on siis valita neljästä lookista mieleisin ja istahtaa katsomaan, kun kampaaja tekee taikojaan. Kahdessakymmenessä saat hiuksiisi upean kampauksen ja siitä voikin matka jatkua jo kohti seuraavia menoja. Otollinen esimerkiksi arki-iltojenkin menoille, sillä töiden jälkeen on harvoin aikaa rientää kotiin omia hiuksia väkertämään, näinpä vain ajanvaraus Citycenterissä sijaitsevaan Piece of Hairiin ja huolesi ovat ohitse 🙂

1-Desktop48.jpg

IMG_3862.jpg

Kampauksen saa siis valita neljästä eri mallista, mutta he mielellään myös yhdistelevät niitä. Jos haluat vaikkapa laineet ja pienen letin, niin onnistuu tuokin! Jos taas haluat vielä enemmän extraa, niin valitse kampaukseesi jokin Pink Pewter merkin pannoista. Pannat olivat ihan mielettömän kauniita ja näillä todella saat luotua mitä upeimman kampauksen (pannat 20-50€ hintahaarukassa).
1-Desktop47.jpg

No mitäs sitten itse valitsin; no laineet! Ja nämä säilyivät muuten tiistaiseen hiustenpesupäivään saakka todella hyvän näköisinä. Tästä siis vinkkiä kaikille teille tulevankin viikonlopun rientoihin 🙂

14+04+05_0655.jpg
Kiitos siis vielä Piece of Hair sekä taitava laineideni loihtija Tiia!
*Yhteistyöpostaus

8 kommenttia “Piece of Hair

    1. Moikka anonyymi. Ymmärrän hyvin, etteivät kaikki pidä näistä yhteistyöpostauksista, mutta pyrin tekemään niitä tarkoin ja valitusti. Kieltäydyn n 99% yhteistyöehdotuksista nykyään, joten varmasti löytyisi vielä montakin paikkaa jossa voisin käydä 😉 Harmi, ettet kokenut tätä vinkkausta hyödylliseksi. Aurinkoista viikonloppua 🙂

  1. Ihanat kiharat, tosi kauniit! Olipa hyvä, että kirjoitit tästä, koska olen miettinyt tuon paikan kokeilemista. Kun on joka sormi peukalon paikalla niin yksinkertaisetkin kampaukset ovat tuhoon tuomittuja yrityksiä. Kiitos vinkistä ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *