Valkaiseva hammastahna

*Yhteistyössä Oral-B

Onpas mukava pyöräyttää uusi viikko käyntiin arvonnan kera. Kahvinrakastajana olin onnesta soikeana, kun sain yhteydenottoa Oral-B White Luxe Glamorous Shine tahnan tiimoilta ja päätin tarttua tilaisuuteen testata sitä. Unohtamatta tietenkään teitä, sillä saan arpoa yhdelle onnekkaalle puolen vuoden tahnat!

1-Desktop49.jpg

Olen tosiaan niin kova kahvihiiri, etten voi yksinkertaisesti välttyä tummentuvilta hampailta, ikävä kyllä. Kuitenkin rakastan valkoista hymyäni, joten on keksittävä keinoja sen ylläpitoon. Hammastahna ei toki valkaise hampaita samoin tavoin, kuin ammattilaisten tekemät valkaisut, mutta tahnalla voi todella estää hampaiden tummumista sekä kevyesti poistaa värjäymiä. Kuvassa alla kuva noin viikon jälkeen tätä uutuutta käyttäneenä. Harmi, kun ne ”before” kuvat menivät kadonneen muistikortin mukana jonnekin.

1-Desktop51.jpg

Mitään taikoja ei tahnalla saanut aikaiseksi, mutta kyllä minusta todella tuntui, että väri hieman vaaleni. Tai sitten se ei ainakaan tummunut entisestään 😉 Sinisen hammastahnan käytöllähän on kaiketi vähän sama idea, kuin liilana vaahtoavan hopeashampoon, eli sen pitäisi taittaa keltaisuutta. Joten niinkuin vannon hopeashampoon nimeen, on tämäkin tahna tullut meille jäädäkseen. Hammastahnan tehoa parantaa harjaaminen sähköhammasharjalla ja minulla käytössä Oral-B Black 7000 malli. Tämän aikaa ottavan harjan kanssa olen muuten ollut todella tarkkana minimi 2 minuutin harjaamisesta.

1-Desktop50.jpg

Tässä vielä tarkemmat tiedot tahnasta:

PERUSTIEDOT ORAL-B 3D WHITE
Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine on hammastahna, jota on pitkään odotettu Suomen markkinoille. Tahnan uusi, paranneltu koostumus estää värjäytymien syntymistä ja sisältää 3D Whiten parhaan valkaisutekniikan, joka poistaa jopa 90 % jo muodostuneista värjäytymistä tuoden esiin hampaiden luonnollisen valkoisuuden 5-7 päivässä hammaskiillettä vahingoittamatta.
Ehkäisee värjäytymiä

 • Sisältää pyrofosfaatteja – ainesosia, jotka ehkäisevät värjäytymiä kiinnittymällä hampaiden pinnalle suojaten niitä. Näin hampaat säilyttävät luonnollisen valkoisuutensa.
 • Pyrofosfaatit auttavat myös ehkäisemään hammaskiveä, jota voi muodostua vaikeasti puhdistettaville alueille, kuten hampaiden sisäpinnoille, hammasväleihin ja ikenien reunoihin.
  Poistaa värjäytymiä
 • Kaikissa 3D White -tuotteissa on käytetty korkealaatuista silica-menetelmää, joka poistaa pinnalliset värjäytymät.
 • 3D White Luxe -tuotteet Glamorous Shine ja Healthy Shine sekä 3D White Brilliance sisältävät Dual Silica puhdistusmenetelmän – 3D Whiten parhaan valkaisutekniikan. Se poistaa mahdolliset pinnalliset värjäymät ja palauttaa hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Järjestelmä on yhdistelmä tavallista silicaa ja vaaleampaa muunnelmaa, joka on turvallinen hammaskiilteelle.
 • 3D White Vitalize on tuotesarjan ainoa hammastahna, jossa on Single Silica -menetelmä ja vain tavallista silica.
  Terve hymy
 • Kaikki Oral-B 3D White -sarjan hammastanhat sisältävät fluoria, joka vahvistaa hammaskiillettä, ehkäisee kariesta ja suojaa hampaita happohyökkäyksiltä.
 • 3D White Luxe -tuotteet Glamorous Shine ja Healthy Shine sisältävät myös
  monoalkyylifosfaatteja (MAP), jotka tekevät hampaiden pinnasta valoa heijastavan ja saavat hampaat näyttämään hohtavan valkoisilta heti pesun jälkeen. 
IMG_0106.jpg
Eli tällä sekunnilla pyörähtää käyntiin arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Oral-B White Luxe Glamorous Shine hammastahnaa puoleksi vuodeksi. Osallistua voit jättämällä kommenttiboksiin 
sähköpostiosoitteesi tämän viikon sunnuntaihin 13.4.2014 klo 13.00 mennessä.
Minua myös kiinnostaisi tietää sinun keinosi valkoisemman hymyn ylläpitoon, 
eli jos vaikka juot aamukahvisi pillin läpi tms, niin vinkkaahan ihmeessä 🙂

Elina / Place for Dreams - -

36 kommenttia “Valkaiseva hammastahna

 1. Vinkkini on, olen jättänyt jo vuosia sitten colan juonnin ja salmiakin ja lakun syönnin. En juo punaviiniä ja kahvinjuonnin jälkeen pesen aina hampaat. On kyllä hyvin pysyneet valkoisena. :)<br />
  <br />
  tiia68@gmail.com

 2. Tuollainen satsi olisi mukava voittaa, ei tarvitsisi muistaa ostaa hammastahnaa vähään aikaan kaupasta :)<br />
  moonangel_(ät)hotmail.com

 3. En juo kahvia, mutta teetä sitäkin enemmän. Ja se valitettavasti näkyy myös hampaissa 🙁 Muutama vuosi sitten käytin jenkeistä tuotuja liuskoja hampaiden valkaisuun. Ne tehosivat ihan hyvin, mutta nyt niitä ei ole saatavilla.<br />
  annikkao@yahoo.com

 4. Ompas kiva arvonta! Yritän pitää hampaat valkoisina hoitamalla niitä hyvin ja parhaani mukaan välttelemällä kaikkea huonoa kuten limsoja, mutta täytyy myöntää että kahvin himo menee valkoisten hampaidenkin edelle ja sitä tulee kyllä juotua! 😀 Yksi kikka on myös auringossa ruskettuminen, itseruskettavat tai solarium, sillä kerran kun olin saanut vähän rusketusta iholle ja tapasin ystäväni kaupungilla, niin hän kehui yhtäkkiä valkaistuneita hampaitani ja kyseli missä olin niitä käynyt valkaisemassa. 😀 <br />
  hensku93@hotmail.com

 5. Kyllähän mulle puolen vuoden hampitahnat kelpaisi! 🙂 Mitään kikkoja mulla ei ole hampaiden vaaleammaksi saamiseen, mulla on aika kellertävä hammasväri. Hammaspesun jälkeen jätän kuitenkin tahnan suuhun (sylkäisen vaan liiat pois), jotta tahnan fluori jää suuhun vaikuttamaan. Tämä oli suuhygienistin vinkki, kun osa ikenistäni on vetäytynyt ja kärsin siksi hampaiden vihlonnasta. Nykyään itse asiassa vähemmän, joten tahnan jättäminen suuhun on vissiin auttanut! :)<br />
  <br />
  whiteandfresh@gmail.com

 6. Oi,. juuri tätä pitää saada kokeilla. Tai oikeastaan mieheni pitää saada (kahvikahvikahvi). ;D Vaikka taitaa sitä valkaisutarvetta olla allekirjoittaneellakin.

 7. Täällä myös kahvia kuluu urakalla varsinkin arkisin. Häät tulossa pian ja edelleen mietin valkaisua ammattilaisen tekemänä, mutta kun en kuitenkaan vähentäisi kahvin juomista, tuntuisi se turhalta. Ostin tätä nimenomaista hammastahnaa ja pian on ensimmäinen tuubi käytetty. Olen myös sitä mieltä, että hymy olisi hieman valkoisempi jo kuukauden käytön jälkeen joten mielelläni ottaisin tuon puolen vuoden setin vastaan!:)<br />
  <br />
  pixu_19@hotmail.com<br />

 8. Täällä myös eräs kahvi- ja myös punkkuaddikti ilmoittautuu arvontaan…:) Ei ole kyllä hyväksi nuo hampaiden värille, mutta minkäs teet kun on niin hyvää! Ja pillipelleilyihin en ala… kuinka hölmöltä se nyt näyttäisikään ryystää punkkua pillillä…;)<br />
  <br />
  Kaunis, ihana blogi sinulla! <br />
  <br />
  Kaisa-Sofia<br />
  <br />
  kaisasofiablogi@gmail.com

 9. en kyllä mitenkään ihmeellisemmin varo suuhunhan ne kaikki juomat ja ruuat menee. Ei niitä valkoiseksi saa muutako ihmetahnalla jota tämä toivottavasti on :D.<br />
  <br />
  maristrange(at)hotmail.com

 10. Kauniin valkoiset hampaat sinulla ainakin on! 🙂 Itsellekin tämä kyllä kelpaisi, kahvia en juo, mutta mustaa teetä kuluu sitäkin enemmän ja viineistäkin punaviini silloin tällöin maistuu. Kaiken kukkuraksi lempikarkkini on salmiakki! Kauhean tummat hampaani eivät vielä ole, mutta toisaalta hammaslääkärin valkaisu epäilyttää, koska hampaani vihlovat muutenkin herkästi… Josko tästä olisi siis apua :)<br />
  <br />
  suvi.a.kivisto@gmail.com

 11. Minulle maistuvat erilaiset kahvit pelottavan hyvin. Eikä tilannetta helpota juuri kotiutettu erikoiskahvi kone 😀 Joten mukana arvonnassa.<br />
  tilulaalaa(at)gmail.com

 12. Minä kanssa tykkään kahvista ja myös punaviinistä silloin tällöin, valkoiset hampaatkin olis kivat. Koitan pitää nii valkoisempina säännöllisellä pesemisellä ja huolehtimisella. Olispa ihana tämä voitto.

 13. mukana mukana niiiiin mukana! Mulla ei kyllä oo mitää vinkkejä hampaiden valkoisena pitoon ( siks luinki tän kommentti lootan hyvin tarkasti 😉 ) ja sen kyllä hampaista huomaa, eli tarpeeseen tulis!<br />
  <br />
  viivi.korpela@hotmail.com

 14. Minullakin paheena kahvi ja tietysti myös tee, joskus tulee valkaistua hampaita, mutta viime kerrasta on aikaa ehkä kaksi vuotta.. Muistan joskus lukeneeni että mansikka auttaisi hampaiden valkaisussa, en ole tuota itse kokeillut mutta ehkä nykyään kun on jo tällaisia helpompia menetelmiä niin ei tarvi tuotakaan kokeilla.=) Mahtava arvonta, mukana ehdottomasti!

 15. Itsellä on kahvia kuluu useampi kuppi päivässä ja kieltämättä hampaat jo näyttääkin siltä 🙂 tärkeinnpänä ohjeena hammashoitaja sanoi että aina syömisen/juomisen jälkeen väh. puoli tuntia ennen kuin harjaa hampaat ettei kiille vaurioidu. Koska jos se kiille vaurioituu pahasti se edes auttaa hampaiden värjääntymistä !<br />
  kiva arvonta! Mukana ollaan :)<br />
  mape.1@hotmail.com

 16. Kahviaddiktoitut morsian täällä hei! Kahvia kuluu monta kuppia (eli aivan liikaa) päivässä ja hampaat tummuu (ei varmaan yllättänyt ketään). Kahvin vähentäminen ei ole vaihtoehto, jos ja kun bridezilla nostaa päätään. Tämä hammastahna tulisi niin tarpeeseen, jotta hääkuvissa hymy olisi edes hitusen vaaleampi, enkä jäisi kakkoseksi sulhaselle, joka omaa luonnostaan lähes täydellisen valkoiset hampaat, jotka ei sitten tummu mitenkään. Epistä!! 😀 <br />
  -Jonna<br />
  jonn-4@hotmail.com

 17. Keep smiling 🙂 olispa siistiä voittaa tuota tahnaa…open työssä hymyä tarvitaan monta tuntia päivässä, vaikka ei aina niin ruusuista olisikaan…telkkariinkin ollaan menossa kuvauksiin, joten siellä ainakin valkoinen hymy leviää sekä opella että oppilailla.<br />
  Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *