Terveiset Berliinistä

Terveisiä Berliinistä! Tulin kotiin eilen myöhään illalla ja tämä päivä menikin töihin palaillessa. Reissu oli mitä ihanin ja nyt muistona useampi sata kuvaa sekä kipeät pohkeet (ok, plus muutamia ostoksia) 😉 Kokoan vaikka muutamaan postaukseen asioita / vinkkejä, joita hyviksi koettiin, jotta te muutamat, ketkä olitte tuonne lähdössä saisitte vielä vinkkejä reissuunne. Säät olivat melko vaihtelevat, torstaina ja perjantaina vähän palelin ja lauantaista maanantaihin oli taas melkoisen helteinen sää. Kokonaisuudessaan oli huippu reissu!

1-Desktop42.jpg

Berlin was great!

6 kommenttia “Terveiset Berliinistä

  1. Oi Berliini! Yksi haavekohteistani, jota kaikki tuntuvat kehuvan vuolaasti. 🙂 Sinne on vielä joku päivä päästävä!

  2. Ihanaa, että loma oli onnistunut ja hienoa jos viitsit antaa vinkkejä meille muille Berliiniin matkaaville! Ostoksista, ruokapaikoista, liikkumisesta kaupungissa, nähtävyyksistä eli kaikki informaatio on tervetullutta. <br />
    Terveisin huhtikuun lopussa äiti-tytär matkaa odottava Aava.

    1. Moikka Aava, toki laitan omat vinkkini jakoon 🙂 Onneksi saimme myös hyviä vinkkejä siihen edelliseen postaukseeni, sieltä poimittiin monia hyviä myös omaan reissuun (laitan niistäkin juttua toki). Yritän ehtiä viimeistään viikonloppuna näistä kirjoittamaan, joten onneksi ehtii ennen reissuanne 🙂 Teillä varmasti säätkin muuten jo super lämpöiset reissussa, ihanaa :))))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *