Uuden kodin väripaletti

Kerroinkin jo teille, että tulevaan kotiimme haluan lämpöisen värimaailman. Pidän hirmuisesti luonnollisista sävyistä ja meidän tulevan kodin värimaailma tuleekin olemaan beigeä, murrettua harmaata sekä valkoista. Pitkään vältin myös puun sävyjä kodissa, mutta uuteen asuntoomme haluan ehdottomasti puupintoja lämpöä luomaan. Ainakin makuuhuoneiden seiniin halutaan haalean beigeä (esimerkiksi alla olevan sävymaailman 3/4 old white tyylistä hakusessa), mutta olohuoneen ym pintoja en ole vielä ratkaissut. Kirjoitan myöhemmin vielä kylpyhuoneesta erikseen, mutta sinne valittiin myös beigen sävyjä.

1-Desktop41.jpg
1-Desktop40.jpg
Color planning for our new home. It´s going to be warm and cozy!
Elina / Place for Dreams - -

13 kommenttia “Uuden kodin väripaletti

  1. Mikä tunnelma kuvissa.. oijoi. Pistäthän sitten heti kuvasia kiitos. 😉 <br />
    Meillekin tulee vähän harmaan lisäystä lähikaikoina, mutta tiiliseinä pitää huolen, ettei beige katoa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *