Kuivaharjaus

Jokos teillä kuivaharjataan? Minä kokeilin ensimmäistä kertaa tätä, sillä vihdoin sain aikaiseksi ostettua tämän harjan. Pitääkin nyt kokeilla, josko väitetyt hyödyt kuivaharjauksesta pitävät paikkansa. Muutamia väittämiä kuivaharjauksen hyödyistä: parantaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, elvyttää ihoa, poistaa kuolleen ihosolukon, tasapainottaaa talin eritystä, iho siliää ja elastisuus lisääntyy, iho kirkastuu ja väri paranee sekä harjaus virkistää kokonaisvaltaisesti.

Muutaman harjauskerran jälkeen voin ainakin sanoa, että iho tuntuu todella pehmoiselta käsittelyn jälkeen 🙂

1-Desktop37.jpg
14+03+16_0586.jpg

I´m trying dry brushing for the first time. Let´s see if it works!
Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Kuivaharjaus

  1. Kyllä väitteet pitävät paikkaansa 🙂 Kuivaharjaus on hyvä keino pitää ihosta huolta. Vartalon ihon kuorinta ja kuivaharjaus yhdessä kuuluvat omiin rutiineihini rasvauksen lisäksi.<br />
    <br />
    Aurinkoista viikkoa Elina !

  2. En reissun jälkeen ole viittinyt hirveästi harjailla, ettei viimeisetkin värit lähde! 😉 Mutta kyllä se toimii. Silloin kun enemmän ja useammin harjaili, oli iho selkeästi pehmeämmän ja tasaisemman oloinen.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *