Basilikan kasvatus

Nyt on pakko iloita, kun kerrankin sain basilikan kasvamaan takaisin! Olen yrittänyt monesti jättää basilikan kasvamaan sen jälkeen, kun siitä on ne parhaimmat lehdet repäissyt ruoanlaittoon, mutta en ole koskaan aiemmin niitä saanut kasvamaan. Tuo keittiön ikkunalaudalla oleva basilika oli nyitty täysin lehdettömäksi ja nyt se näyttää noinkin hyvältä 🙂 En tiedä onko apuna sitten vain aamuisin tuohon paistava aurinko, vai mikä, mutta iloinen tästä olen! Basilikan kaverina helmililja, joihin olen ihan heikkona.

Aurinkoista viikonloppua sinne, miten kaunis ilma tuolla onkaan! PS Huomasin Kodin1:ssä myynnissä tuollaisia vastaavia pyöreitä marmorialustoja, ihan sileitä versioita.

14+03+07_0425.jpg
I finally managed to grow that basil and I´m so happy 🙂
Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Basilikan kasvatus

  1. Olen myös yrittänyt kaupan basilikan elvyttämistä…turhaan. Sen huomasin talvella, että kylmänarka basilika ei tykkää olla ikkunan vieressä pakkasella. Viluhan sille tuli!<br />
    Leena

    1. Meillä ikkunat taitaa vanhassa talossa hieman vetää, mutta ainakin nyt keväällä basilika on siinä kestänyt. Pitääkin siirtää pois siitä, jos tulee vielä pakkassäätä, kiitos vinkistä 🙂

  2. Meillä basilika roihahti melkoiseen kasvuun, kun se sai kodin Herbiestä. Edullisimmin sen sai Plaza Kodin tilaajalahjana. Tai siis käytännössä niin, että lehden vuosikerran sai kaupan päälle. Olen tykännyt molemmista, sekä lehdestä että Herbiestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *