NICOLAS VAHÉ

Instagram (@placefordreams) seuraajat huomasivatkin varmaan jo, että tein ihanan löydön Riviera Maisonin myymälästä. Jotain mihin olen aiemmin törmännyt vain Köpiksessä ja aina ihaillut näitä purnukoita. Nimittäin Nicolas Vahén kauniita elintarvikkeita. Eikä mitä tahansa elintarvikkeita, vaan visuaalisesti todella kauniita purnukoita. Näitä ei piiloteta keittiössä kaappiin, vaan jätetään esille ihailtaviksi. Lainasin muutaman kuvan heidän nettisivuiltaan tähän, mutta suosittelen kurkkaamaan sieltä lisää kuvia.

1-Downloads1.jpg
1-Downloads2.jpg
In love with Nicolas Vahé.
Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “NICOLAS VAHÉ

    1. Ihanaa, että purnukoihin nykyään panostetaan! Sama pätee kylppärin shampoisiin ym, on paljon mukavampaa, jos pakkaukset ovat kauniita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *