Sädehtivä katse

Sain Lumenelta jälleen mitä ihanimman lähetyksen! Nimittäin kevään uutuusmeikkejä 🙂 Niin kuin olen aiemminkin kertonut, kiitos kuuluu Lumenelle, että olen alkanut meikkaamaan poiketen niistä tutuista nuorena opituista rutiineista (tiedättekö, perus vaalea luomiväri ja ripsiväri sekä pohjameikki puutereineen). Nyt siis uusi sarja on Blueberry-silmämeikkikokoelma, joka sisältää toinen toistaan ihanempia meikkejä. Positiivisin yllätys oli Lumene Blueberry pitkäkestoinen luomiväripaletti, jossa neljä toisiinsa sopivaa värikylläistä sävyä silmämeikkiin. Luomiväripaletin takana on jopa ohjeet, että minne mitäkin väreistä levittää. Jokainen paletti koostuu yhdestä matta- kahdesta semi matta- sekä yhdestä helmiäissävystä. Saamani sävy oli no 4 ”hohtavaa hiekkaa”, jossa sävyistä tuo punertava on se, jota ilman tätä palettia ei varmasti olisi koskaan tullut edes ajateltua silmämeikkiin. Koko combo toimi kuitenkin mitä mainiommin!

14+03+13_0535.jpg
14+03+13_0538.jpg
14+03+13_0528.jpg
14+03+13_0545.jpg
Blueberry Waterproof Intense Liner -rajausväreissä taas löytyi paljon muutakin, kuin ainakin itselle tuttu ja turvallinen musta! Heh, tai mustaakin olen oppinut vasta viime vuoden puolella käyttämään. Sävyistä vaalein on enemmin hohdeväri, jota voi käyttää myös yhdistäen näihin muihin. Ripsiväriä en vielä ehtinytkään testaamaan, mutta sitä jo innolla odotan, sillä sen sanotaan sisältävän ”kristallipölyä” ja luvataan katseesta entistäkin säkenöivämpi 🙂


New make-up from Lumene.


2 kommenttia “Sädehtivä katse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *