Aamupala

Huomenta kaikille! Oliko muut yhtä epäuskoisia, kuin minä tämän luvatun takatalven suhteen? En todella tämän viikon keväisten säiden jälkeen voinut uskoa, että viikonloppuna iskisi takatalvi. Kyllä se kuitenkin niin on, että iso oho pääsi aamulla, kun pihalle katsoin. Me lähdimme koiran kanssa aamulenkille ja ei kyllä haitannut tämä sää yhtään, kun näki koiransa niin onnellisena lumesta!

Nyt kuitenkin lumesta huolimatta blogin ja aamupalan kimppuun. Joka aamu, lähes poikkeuksetta syön turkkilaista jugurttia, vaihdellen vähän lisukkeita. Olen katsonut instasta sekä lukenut muista blogeista tämän olevan joidenkin herkutteluun, mutta täällä ihan normaali aamupala. Jättimäinen muki vielä kahvia niin elämä hymyilee. Olen kovasti yrittänyt opetella tuon Photoshopin käyttöä muuten, mutta tuntuu etei se oikein ole vielä auennut. Onneksi netistä löytyy paljon opetusvideoita, sillä oma kärsivällisyys ei riitä ohjeiden lukemiseen. Tätä ohjelmistoa olisi kyllä ihanaa päästä jollekin kurssille opettelemaan!

Ihanaa viikonloppua sinne 🙂

14+03+15_0560.jpg

My breakfast moment.
Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Aamupala

  1. Kyllä täällä pääsi hieman vahvempi sana kun näki lumisen maiseman! ;D En olisi ikinä uskonut että takatalvi yllättäisi ja kun ei tuo lumisade lopu millään!! 🙁 Olisi ihana jäädä kotiin ja toivoa, että huomen aamulla lunta ei enää olisi. Mutta ei auta, on lähdettävä taiteileen! 😀 Ihanaa lauantaita! 🙂

  2. Oioioi! Turkkilainen jugurtti on myös mun vakiovälipala! Todellista herkkua! Sen jälkeen kaikki "valmisjugurtit" maistuu ällöttävän sokeriselle. Mä pistän turkkilaisen mausteiksi banaanin+jäisiä mustikoita pakastimesta. Kiwiä saatan myös laittaa banaanin sijasta ja tuoretta hillaa, jos pohjoisen sukulointireissuilta on tuliaisina. Parasta se on tuoreiden, pehmeiden, mehuisten hedelmien kera!

    1. No niimpä, Tavallista jugurttia ei ole kyllä tullut enää tämän jälkeen syötyä! Joo, nam! Tuoreet hedelmät tai marjat ja varsinkin omatekoinen hillo herkutteluhetkinä, näistä toimii kaikki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *