Doggie Pendants

Rakas ystäväni Tiina suunnittelee aivan syötävän suloisia koruja. Merkki on titiMadam, joka saattaa olla myös siellä ruudun toisella puolella useille tuttu. Nyt heidän mallistoon on tullut ihanaakin ihanempia koirakoruja sekä myös rakkaani nimikkokoru; Zorro the Pomeranian. Mikäs muukaan sitä saa minun pään pyörälle, kun koru omasta karvapallostani. Tilasin koruja heti eri sävyissä ja alla kuva peiliversiosta. Mikä näissä koruissa on jujuna, on se ettei elämää saisi ottaa liian vakavasti! Mikäs sitä piristäisikään asua yhtä paljon, kuin vaikka pinkki heppakoru kaulassa (tai minun tapauksessa oranssi pomeranian) 🙂
1-Desktop31.jpg
titiMadam löytyy myös Facebookista!
Just how cute is my Pomeranian pendant from titiMadam!?
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Doggie Pendants

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *