Pörröistä

Otin viikonloppuna vähän kotikuvia ja niitä tässä lataillessa ja muokatessa saattaa julkaisu mennä huomisen puolelle. Siispä pitkästä aikaa karvaisen kaverimme kuva ja kuulumisia. Koiramme on aina mukana kaikessa, mitä kotona touhutaan ja niimpä myös kuviin halusi mukaan. Raukalle todettiin tuossa hetki sitten epilepsia, josta ei onneksi kärsi vielä kovin usein. Koiraihmisille suosittelen Eläinsairaala Aistia, jos rakkaanne tarvitsevat joskus spesialistin apua terveyteensä. Toinen suositus menee Sovetin ultraäänitutkimuksia tekevälle Andersille, ketä Aistista meille suositeltiin Suomen parhaana omalla alallaan. Ulraäänitutkimuksissa rakkaaltamme löydettiin myös sydämestä pikkuinen sivuääni, joka ei onneksi vielä vaivaa, mutta saattaa iän myötä alkaa vaivaamaan. Näistä huolimatta on karvapallomme aina iloinen ja pirteällä tuulella 🙂

14+03+09_0511.jpg
Our little love bug.
Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Pörröistä

  1. Voi apua miten suloinen! Meidän pieni pomeranian nukkui pois muutama vuosi sitten, ja siitä on jäänyt pörröpallon kokoinen kaipuu ja mieletön koirakuume. Ehkä vielä joku päivä.. 🙂

    1. Voi ei, osanottoni näin myöhässä :/ En voi kuvitellakaan kuinka kova ikävä teillä täytyy olla ♥ Kyllä noi pikkuiset vaan valloittaa sydämet täysin! Meilläkin koira/pentukuumeillaan vähän väliä, ehkä voisi toinen pallero tulla meillekin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *