Life lately

Moikka ihanat! Toivottavasti viikonloppunne meni hyvin 🙂 Olimme lauantaina kirppiksellĂ€ myymĂ€ssĂ€ ja olipas taas ihanaa saada kaappeja tyhjennettyĂ€. Minulla on meneillÀÀn joku ihme siivous- / raivausvimma. KirppikseltĂ€ tullessani aloinkin siivoamaan ja tyhjentĂ€mÀÀn kaappeja lisÀÀ (ihan turhista papereista ym). EhkĂ€ se on tĂ€mĂ€ kevĂ€inen sÀÀ, joka saa tĂ€mĂ€n aikaan. Kadut ovat sulia (paitsi tĂ€nÀÀn mĂ€rkiĂ€) ja linnut lauleskelee, joten ihmekkös alkaa kevĂ€tfiilikset nousemaan. KevĂ€tfiiliksistĂ€ huolimatta olen ollut todella vĂ€synyt viimeaikoina, ehkĂ€ hÀÀstressi purkautuu tms, mutta aamuisin sĂ€ngystĂ€ ei vain meinaa pÀÀstĂ€ ylös.

Ainiin, olihan se ystĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€kin! YstĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€n kunniaksi varattiin rakkaan ystĂ€vĂ€n kanssa lennot Barcelonaan, jonne pitÀÀkin nyt varata hotelli. Ottaisin ilomielin suosituksia vastaan 🙂

YstĂ€vĂ€teemalla jatkoin myös sunnuntaina, kun oltiin kolmen rakkaan kanssa Fazerilla brunssilla (tai no enemmin aamupalalla). Brunssihammasta jĂ€i vielĂ€ vĂ€hĂ€n kolottamaan, sillĂ€ tuolta kattaukselta jĂ€in tosissaan kaipaamaan tiettyjĂ€ omia herkkujani 😉

1-Kollaasit.jpg
Kuva ei liity mitenkÀÀn tekstiin, mutta pikkuinen kurkistus hÀÀkattaukseemme.
I spent the whole weekend with my dear friends and booked a trip to Barcelona as well 🙂
This picture donÂŽt have anything to do with this text, just a sneak a peak to our wedding table setting.
Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Life lately

  1. Olin itse vuosi sitten Barcelonassa ja hotellina oli Abba Rambla Barcelona. Moderni ja siisti hotelli sekĂ€ ihan kĂ€velymatkan pÀÀssĂ€ (5 min) pÀÀkadusta La Ramblasta. Aamiainen ei kuulunut hintaan, mutta lĂ€hellĂ€ on ihana leipomo ja tietenkin vaikka mitĂ€ kahviloita. Voin todellakin suositella sitĂ€ 🙂 <a rel="external nofollow" href="http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187497-d280859-Reviews-Abba_Rambla_Hotel-Barcelona_Catalonia.html&quot; target="_blank">http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187497-d280859-Reviews-Abba_Rambla_Hotel-Barcelona_Catalonia.html</a&gt;

  2. Jos haluaa majoittua edullisesti, suosittelen Residencia Melondistrict Marinaa. KÀvelymatkan pÀÀssÀ metrosta, moderni, nuorekas ja siisti hostelli. Huone, jossa majoituin ystÀvÀni kanssa viime kesÀnÀ oli tosin hyvin pieni, mutta meitÀ asia ei haitannut. Varsinkin, jos edessÀ on vain viikonloppureissu, ei mukana olekaan isoja matkalaukkuja, jotka pitÀisi levÀlleen lattialle saada. Toki kyseessÀ ei ole mahtavien palvelujen hotelli, mutta on hyvÀ, jos edullista majoituspaikkaa hakee!<br />
    <br />
    <a rel="external nofollow" href="http://fi.hotels.com/hotel/details.html?pa=1&amp;pn=1&amp;ps=1&amp;tab=description&amp;destinationId=444495&amp;searchDestination=Barcelona&amp;hotelId=328124&amp;rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&amp;rooms%5B1%5D.numberOfAdults=2&amp;roomno=2&amp;validate=false&amp;previousDateful=false&amp;reviewOrder=date_newest_first#description&quot; target="_blank">http://fi.hotels.com/hotel/details.html?pa=1&amp;pn=1&amp;ps=1&amp;tab=description&amp;destinationId=444495&amp;searchDestination=Barcelona&amp;hotelId=328124&amp;rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&amp;rooms%5B1%5D.numberOfAdults=2&amp;roomno=2&amp;validate=false&amp;previousDateful=false&amp;reviewOrder=date_newest_first#description</a&gt;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *