Hyvää Ystävänpäivää ❤

Minun piti kovin ehtiä eilen teille kirjoittelemaan, mutta kummasti aika kului siivillä, kun saimme hääkuvamme käsiimme! Halusinkin jakaa teille kuvan meille kirkossa lauletusta, niin koskettavan kauniista, Stellan Häävalssista. Soittakaahan tämä rakkaallenne tänään ja muistakaa myös ystäviänne! Ne todelliset ystävät ovat elämän suola 🙂

Ystävänpäivän kunniaksi arvoin eilen iltamyöhään myös CityShoppareille voittajat; Veronica ja Riikka onnea! Harmittaa, kun en pysty kaikille osallistujille näitä arpomaan, sillä niin ihanasti jätitte toiveitanne postauksien suhteen, iso kiitos kaikille teille.

1-_MG_5616.jpg
Kurkatkaapas valokuvaajamme blogiin, vau mitä kuvia!
Happy Valentine´s Day.
Elina / Place for Dreams - -

3 kommenttia “Hyvää Ystävänpäivää ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *